A B. Braun 1839 óta vezető piaci szereplő az egészségügy számos területén, úgymint orvosi eszköz-gyártás, orvosi szoftverfejlesztés, értékesítés, valamint vesebeteg ellátás.


A B.Braun Medical Kft. a B.Braun Csoportnak, a világ egyik vezető egészségügyi vállalatának tagja. A B.Braun világ szinten gyárt és szállít és 50,000 fős csapattal rendelkezik. Magyarországon a vállalatcsoportot a B. Braun Medical Kft. és a B. Braun Avitum Hungary Zrt. képviseli. A cégek közel 2000 munkatárs számára jelentenek biztos és kiszámítható munkahelyet, további 1000 magyar munkahely megtartása pedig közvetve kapcsolódik sikeres tevékenységükhöz.  A cégcsoport 33 milliárd forintos éves árbevételével a magyarországi egészségügyi piac egyik legnagyobb szereplője.

Halász-Csatári Gábor a C&W budapesti ipari részlegének üzletkötője elmondta: “Örülünk, hogy egy ilyen fontos tranzakciót zártunk egy ilyen stabil és sikeres céggel. Az új bérlő, a B.Braun meghatározó piaci szereplő az egészségiparban, professzionális hátterével és széles ügyfélkörével, beleillik az M5-Gyál Business Park jelenlegi bérlői összetételébe.”

Kántor Attila, az Autóker Logisztikai Kft. értékesítési vezetője hozzátette: “Ezzel az új üzletkötéssel, az M5-Gyál Business Park I. ütemének a bérbeadottsága elérte 100 százalékot. Biztosak vagyunk benne, hogy az új lokáció a B.Braun minden bérleti igényét kielégíti és hosszú távú megoldást nyújtunk a számukra. Az M5-Gyál Business Park II. üteméhez jogerős építési engedéllyel rendelkezünk, mely a tervek szerint egy 25 000 m2 összterületű logisztikai központ lesz.”

Parádiné Kővári Bernadett, a B.Braun Medical Kft. logisztikai vezetője elmondta: “A magyar logisztikai piac alapos vizsgálata után, az M5 Gyál Business Park elhelyezkedése és a bérbeadó rugalmassága is segítették a döntésünket. Az autópálya közelsége is elengedhetetlen szempont számunkra az ügyfeleink gyorsabb kiszolgálása érdekében.”

Az Autóker Logisztikai Kft. fő tevékenysége az ipari ingatlanfejlesztés és a komplex logisztikai szolgáltatások nyújtása. Ingatlanfejlesztőként a cég dinamikus fejlődését az M5-Gyál Business Park 45 hektáros területűre történő bővítése is bizonyítja. A telken egy 60,000 négyzetméteres logisztikai központ épül, amelynek az első ütemét már sikeresen átadták, ezen a 35 000 négyzetméteren már logisztikai és gyártói tevékenység folyik. Gyál Budapesttől 5 kilométerre, délnyugatra helyezkedik el, az M0-M5 autópályák csomópontjának közelében, melynek köszönhetően a park kiválóan megközelíthető. Az ipari ingatlanról az autópályák az M0 körgyűrűn keresztül közelíthetőek meg és a tömegközlekedés is megoldott. 

 

Cushman