Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleinkkel, munkatársainkkal, befektetőinkkel és a helyi közösségekkel ápolt hosszú távú és stabil kapcsolatok iránt. Számunkra nem csupán az a fontos, hogy mit hozunk létre, hanem az is, hogy minek a lehetőségét teremtjük meg.
 
Legyen szó üzleti sikerről, jövőbeni karrierről, vagy az ügyfelek elégedettségéről, a MADE IN PROLOGIS a garancia, hogy mindig valami különlegeset alkotunk.

Üzleti kapcsolatok...

A Prologisnál mindig készen állunk arra, hogy innovatív megoldásokkal, fenntartható épületekkel és különleges szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleink működését. Hiszünk benne, hogy ez az alapja a kölcsönösen kielégítő, hosszú távú üzleti kapcsolatoknak ügyfeleinkkel, akik olyan megoldások kidolgozásával bíznak meg bennünket, amelyek megfelelnek az üzleti tevékenységük által támasztott igényeknek. Vegyük például az egyedi, ügyféligényekre szabott épületet a Prologis Park Wrocław IV területén, amelyet a világ egyik legrégebbi, tűzhelyeket és kandallókat gyártó vállalata, a Jotul Polska számára fejlesztettünk. Az épület átlagon felüli mélysége lehetővé tette a kandallók összeszereléséhez szükséges teljes gyártósor épületen belüli kialakítását. A sikeres üzleti kapcsolat titka egy olyan együttműködés, amely jóval több annál, minthogy négy falat és tetőt biztosítunk ügyfeleink számára: odafigyelünk igényeikre, megkeressük a megfelelő megoldásokat, és végrehajtjuk a megvalósításukhoz szükséges intézkedéseket. Az eredmény? A Jotul Skandinávián kívüli első gyártóbázisa!

Elégedettség...

Minden tevékenységünkkel ügyfeleink elégedettségét kívánjuk szolgálni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tartós és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki parkjainkban. Az innovatív és fenntartható épületek határidőre történő átadása vagy a kifejezetten az adott feladattal foglalkozó üzemeltetési csapat által biztosított támogatás során az apró részletekre is odafigyelünk azért, hogy lehetőleg semmilyen probléma ne vonhassa el ügyfeleink figyelmét a saját üzleti tevékenységükről. Jól példázza a fentieket a BMW csoport számára a Prologis Park Bratislava területén kialakított build-to-suit épület. Szlovákiai csapatunk komplex projektet valósított meg az ügyfelünk által az üzemeltetéssel kapcsolatban meghatározott konkrét igényeknek megfelelően. Mindezt igencsak szoros határidőn belül, hiszen a német autógyár közép-európai disztribúciós központját az építkezés megkezdésétől számított fél év alatt sikerült átadnunk.

Ígéretek...

Mindent elkövetünk, hogy ígéreteinket betartsuk, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleinket is kötik a saját ígéreteik. A különféle márkaboltok tervezésével és kialakításával foglalkozó nemzetközi vállalat, az EYELEVEL számára a csehországi Prologis Park Prague-Airport területén fejlesztett build-to-suit projekttel kapcsolatos együttműködés során alapvető feltétel és elsőrendű szempont volt a fenntarthatóság. Az első pillanattól kezdve világos volt, hogy az épületet BREEAM minősítésre terjesztik fel, amellyel kapcsolatban magasak voltak az elvárások. Az épület végül meg is haladta ezeket az elvárásokat: a teljes építési folyamat során következetesen végigvitt szemlélet eredményeképpen a 3. épület a legmagasabb, „Kiemelkedő” minősítést érdemelte ki a BREEAM minősítő bizottságától. A kontinentális Európa területén ez csupán a harmadik logisztikai fejlesztés, amely ilyen minősítésben részesült. A részletes információkat itt találja.

 

Prologis