Az arvato Polska a világ harmadik legnagyobb médiavállalatához, a Bertelsmannhoz tartozik. 1994 óta nyújtanak széleskörű szolgáltatásokat három területen: ellátásilánc-menedzsment (Supply Chain Management – SCM), többcsatornás ügyfélkapcsolat (multichannel customer service – CRM) és professzionális pénzügyi szolgáltatások (professional financial services – FS).

„Együttműködésünk 12 éve kezdődött az arvato Polskával, amikor 4100 négyzetméternyi területet béreltek ki a Prologis Park Błonie-ban” – mondta Zbigniew Smyczyński, a Prologis Poland bérbeadásért felelős menedzsere. „Mindig öröm, amikor egy régi ügyfél szerződéshosszabbítással ismeri el az ipari park előnyeit, így például az elhelyezkedését, hiszen innen a termékek könnyen terjeszthetőek a teljes varsói agglomerációban, ráadásul a parknak közvetlen kapcsolata van az ország északi és déli régióit összekötő körgyűrűvel.” 

„Az új ügyfelek érkezése okán, valamint a meglévő projektjeink dinamikus fejlődése miatt döntöttünk úgy, hogy a Prologis Park Błonie-n belül tovább bővülünk. Az infrastruktúrán és az épületek minőségén túl fontos szempont volt számunkra az is, hogy az elhelyezkedésünk miatt jó eséllyel tudunk helyi munkaerőt magunkhoz csábítani” – mondta Lidia Ratajczak-Kluck, az arvato Polska SCM SG igazgatója.

A hét épületből álló Prologis Park Błonie egy modern logisztikai központ 152.000 négyzetméternyi ipari területtel. A Nyugat- és Kelet-Európát összekötő DK92 mentén található park mindössze 8 kilométerre fekszik az A2-es autópályától.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban – Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia - aktív, teljes portfoliója eléri a 4.3 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. március 31-i adatok alapján).

 

 

Prologis