Hozzátette: „Az Estonos összetartásra a régóta nálunk dolgozó illetve a hozzánk visszatérő kollégák lojalitása a legjobb példa. Azt hiszem, az ingatlanpiacon egyedülállóak vagyunk abban a vonatkozásban, hogy munkatársaink átlagosan minimum hét évet töltenek nálunk. Értékbecslési csapatunk létszámbővítése megbízási állományunk és ügyfélkörünk bővülése alapján szükségessé vált, és nagy öröm számomra, hogy ezt egy korábban is nálunk dolgozó, jó szakemberrel oldhattuk meg. Ismét üdvözöljük Krisztát a csapatunkban!”


Az ingatlanértékelések területén vezető szerepet betöltő Eston a hazai piac legnagyobb eszközértékű ingatlanalapjának, az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap hivatalos értékelője, emellett szinte az összes kereskedelmi bank számára készít értékbecslési jelentéseket. A cég ingatlanértékesítéshez, akvizícióhoz, átalakulásokhoz kapcsolódó illetve számviteli célokra használt értékelésekkel, hitelfelvételt szolgáló fedezeti értékelésekkel is segíti ügyfeleit, tevékenysége a vonatkozó jogszabályoknak és szakmai ajánlásoknak teljes mértékben megfelel (RICS, MNB).


A cégvezető szerint „Izgalmas időszak ez, melyben a szakértői, tanácsadói munka felértékelődik. A piaci környezet javulását nem csak az értékbecslések keresettségének növekedése jelzi, hanem az is, hogy ügyfeleink mélyebb, szélesebb spektrumú munkák elvégzésére kérnek fel minket, melyben a piaci érték meghatározásán túl kockázatelemzéssel támogatjuk komplex beruházások piaci pozícionálását és finanszírozását.” Az Eston International 2014-ben több mint tízmillió négyzetméternyi ingatlannal kapcsolatban nyújtott értékbecslői szolgáltatást.

 

OGH