Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk

"Úgy érzem, hogy ez már régóta esedékes volt" – mondta Han Hoestra, a Prologis Europe pénzügyi igazgatója. “A részvétel sokszor egyfajta személyes kihívás, de maga az esemény szerves részét képezi az alapítványok küldetésének is. Mivel a 2020-as eseményre a COVID-19 korlátozások miatt nem kerülhetett sor, munkatársainknak, támogatóinknak és a szervezőknek sokat jelent, hogy idén megrendezhetik az eseményt – és ez észrevehető a felajánlások mértékén is, ami hihetetlenül megtisztelő számunkra” – tette hozzá Han Hoestra.

Adományozás

Az idei évben az esemény meghirdetésétől kezdve rekord fordulat játszódott le a szervezésben és aktivitásban. Alig több mint két hónap állt rendelkezésre a csapatok logisztikai és adománygyűjtési tevékenységeinek irányítására, a külsősök és a mi (#prologispeople) munkatársaink hozzájárulása pedig minden várakozást felülmúlt. A Stelvio for Life alapítvány mint létfontosságú jótékonysági szervezet tudatosságának és támogatásának növelése fontos, és valóban életeket változtat meg.

Az alapítvány teljes bevétele 100 százalékban a szervezet küldetésének támogatását szolgálja, hogy a mellékhatások minimalizálása mellett a leghatékonyabb kezeléseket alkalmazhassa. Ez a személyre szabott rákkezeléssel foglalkozó központtal (Center for Personalized Cancer Treatment, CPCT) együttműködve történik, amely a DNS-profilok és a sikeres kezelések összevetése mellett a nemzetközi szintű Drug Rediscovery Protocoll (DRUP) egyik kezdeményezője is.
A vizsgálat célja, hogy egyszerűsítse a hozzáférést a kezelési lehetőségekből kifogyott betegek számára jóváhagyott célzott terápiákhoz, valamint, hogy a tumorok szövettani vizsgálatának új generációs szekvánálását végezze.

Egységben az erő

A Prologis hosszú távú céljai között szerepel a jó ügy a támogatása, ezért már kilenc éve – az esemény létrejötte óta – aktív résztvevője a kihívásnak. Nemcsak az egyéni résztvevők erőfeszítései elképesztőek, hanem a hozzájárulás mértékének növekedése is évről évre, köszönhetően fantasztikus üzleti támogatóinknak, akik lehetővé tették, hogy messze túlszárnyaljuk kitűzött céljainkat.

 

Prologis