A bajnokság ötödik évfordulója alkalmából a Prologis számos meglepetést is tartogatott a rendezvény vendégei számára.

Az ünneplés már a meghívás idején elkezdődött. Felkértük Ganxsta Zolee rappert, aki maga is nagy focirajongó, hogy egy meglepetés látogatás keretében személyesen hívja meg az idei tornára a korábbi győzteseket, akik egy üveg pezsgőt és egy aláírt focilabdát is kaptak a meghívóhoz ajándékba.

Az esemény napján tovább fokoztuk a hangulatot: a 11 csapat 97 játékosát a legendás sportkommentátor, Hajdú B. István fogadta a helyszínen, aki egyben a torna “hangja” is volt.

A hatékony játék hatékony labdakezelést kíván, ezt a nap második meglepetésvendége, a négyszeres freestlye futball világbajnok Szász Kitti is bizonyította, aki káprázatos bemutatójával rabul ejtette a tömeget.

A torna végén a győztes gólt a Geodis csapata szerezte meg, a második helyen az Inter Cars Hungary végzett, a dobogó harmadik fokára pedig az Europapier (alias Papírkutyák) csapata állhatott. A díjátadót követően Ganxsta Zolee exkluzív koncertje zárta a napot.

A Prologis parkokban található rekreációs területek célja az egészséges életmód előmozdítása, és ügyfeleink, valamint az épületekben dolgozó munkatársak jólétének támogatása. Szeretnénk számukra megteremteni számos szabadidős program lehetőségét a helyszínen: sportolásra, piknikezésre, pihenésre, céges rendezvények szervezésére, vagy akár kertészkedésre.

„Örömmel tölt el, hogy bajnokságunk közös edzésekre, egymás támogatására és egy sportos, élményekkel teli napon való részvételre ösztönzi ügyfeleink csapatait” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője. „Szeretném megköszönni a játékosoknak a hihetetlen teljesítményt, a szurkolóknak pedig, hogy drukkolásukkal még felejthetetlenebbé tették az eseményt.”

Gratulálunk a 2018-as bajnokság győzteseinek. Szeretettel várunk vissza mindenkit a jövő évben is a rendezvényre!


Prologis