Cégünk fő tevekénysége magas szintű logisztikai szolgáltatások biztosítása a tárolás, bérhűtés, fagyasztás, csomagolás területén előhűtött és fagyasztott élelmiszerek tekintetében egyaránt.

Hűtőházunk 2022-ben épült a legmodernebb technológiák felhasználásával. Törekedtünk arra, hogy a hűtéstechnológiai rendszerünk a mai és a jövő energetikai követelményeivel is lépést tudjon tartani.

Hűtőház bérlés szolgáltatásunk kiemelkedő az országban. Logisztikai központunk Magyarország központi részen, Budapest mellett, az M0 -ás körgyűrűnél Nagytarcsán található egy új, modern ipari parkban, amely az összes autópályáról (M1, M3, M6, M7) könnyen megközelíthető. Rugalmas csapatunkkal állunk leendő Partnereink szíves rendelkezésére egyedi feladatok megvalósításában is.

Cégprofil:• -Fagyasztott és előhűtött élelmiszerek tárolása, bérhűtése -Élelmiszerek csomagolása, átcsomagolása (HU 1628 EK európai regisztrációs számmal történik, a sokkoló kapacitása:10 t/nap) -Egalizálás, fagyasztás, kartonozás, címkézés- Csomagolás, címkézés, komissiózás ára a mennyiség függvényében változik

 

Jég-Sziget