Paweł Sapek irányítja a vállalat Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát és Magyarországot magában foglaló, összesen 4,2 millió négyzetméteres közép-európai portfólióját. Emellett ő vezeti a Prologis lengyelországi irodáját, és közvetlenül felügyeli a vállalat magyarországi tevékenységét.

Paweł Sapek több mint 23 éves gyakorlattal rendelkezik ingatlan és projektmenedzsment területeken. 2015-ben csatlakozott a Prologishoz, mint lengyelországi ügyvezető, ennek keretében a vállalat befektetési és működési tevékenységét felügyelte Lengyelországban.

„Paweł a Prologis régiós törekvéseinek központi szereplője volt az elmúlt öt évben, megerősítve ügyfélközpontú megközelítésünket, amely során kihasználjuk a méretünkből, elérésünkből és az általunk fejlesztett innovációkból fakadó előnyöket, hogy hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki ügyfeleinkkel. Paweł elhivatottságának és munkájának eddig elért pozitív hatásai tükröződnek a Prologis erős közép-európai eredményeiben, amely hosszú távon is megmarad a jövőben” – mondja Ben Bannatyne, a Prologis Europe elnöke.

Paweł Sapek marketingből és vállalatirányításból diplomázott a Katowice-i Közgazdaságtudományi Egyetemen. Posztgraduális tanulmányait a Varsói Közgazdaságtudományi Egyetemen logisztikai menedzsment szakon végezte.

2019-ben, az ingatlan- és építőiparban elért kiemelkedő egyéni eredményeinek elismeréseként a Royal Institution of Chartered Surveyors szervezettől megkapta a rangos Fellow of RICS (FRICS) címet.

 

Prologis