A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója látja majd el, miközben továbbra is hozzá tartozik majd a magyarországi értékesítési feladatok felügyelete is. A kinevezés értelmében a szakember feladatkörébe a nemzetközi iroda, valamint a raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenység tartozik majd. Az új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának dinamikus bővülése, valamint a további, ambiciózus terjeszkedési tervek tették szükségessé.

Nemzetközi értékesítési igazgatói pozíciót hozott létre az Indotek Group, amelyet a külföldi ingatlanportfóliójának üzemmérete, valamint a további növekedési tervei tettek indokolttá. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója tölti be. Mindazonáltal új feladatkörének továbbra is a részét képezi majd a magyarországi értékesítési tevékenységek felügyelete. A megbízás értelmében a szakember az iroda (non-retail), valamint a raktárak és a logisztikai ingatlanok értékesítés- és bérbeadás irányítását fogja végezni külföldön és Magyarországon egyaránt. A korábban a szakember által menedzselt magyarországi értékesítési terület operatív feladataira az Indotek Group további szakértelmet kíván akvirálni, így támogatva Kovács András munkáját.

„A külföldi terjeszkedés kiemelt fontosságú az Indotek Group számára, a jövőben pedig szeretnénk az eddigieknél is nagyobb fókuszt helyezni a nemzetközi jelenlétünkre.  Ehhez rendkívül jól strukturált és hatékony értékesítési tevékenységre van szükség. Így megkerülhetetlenné vált, hogy az értékesítési stratégia megvalósítása összehangoltan történjen és egy kézben összpontosuljon. A vállalatunknál eltöltött csaknem 7 éve során, a hazai értékesítési tevékenységünket figyelembe véve, András bizonyította, hogy magas színvonalú és hatékony értékesítési stratégiát képes kialakítani és eredményesen üzemeltetni. Ezt a meglévő tudást és szakértelmet az értékesítési igazgatói tevékenységének kiterjesztése révén szeretnénk tovább kamatoztatni, és a külföldi portfóliónk működtetésébe is implementálni. Meggyőződésem, hogy András szakértelmének köszönhetően az Indotek nemzetközi terjeszkedése ezáltal a legmagasabb szinten valósul majd meg” – tette hozzá Jellinek Dániel, a társaság alapító-vezérigazgatója.

Kovács András 2016 óta dolgozik az Indotek Group-nál, összesen pedig több mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiacon. Korábban 9 évet töltött el a Tesco Magyarország ingatlandivíziójának különböző területein, továbbá 4 éven keresztül volt az Orco Property Group Régiós bérbeadási igazgatója, az Indotek-hez való érkezését megelőzően pedig 5 éven át irányította saját vállalkozásait.

Az Indotek Group jelenleg Magyarországon kívül 12 országban van jelen, így például Olaszországban, Romániában, Spanyolországban, Görögországban, Szerbiában, Horvátországban, Lengyelországban és Portugáliában is rendelkezik üzleti, kereskedelmi, ipari ingatlanokkal és szállodákkal.

 

Indotek Group