„A keresztdokkolásra alkalmas épület mindkét oldalán nagyszámú dokkolókapu biztosítja majd az optimális működési feltételeket. Ügyfelünk kérésére mérleget építettünk a dokkolókhoz a fel- és lerakodás ellenőrizhetőségének érdekében” – mondta Ewa Zawadzka, a Prologis Lengyelország fejlesztésekért felelős vezetője. „A gyors fejlesztésekre azért van módunk, mert az ügyfeleink tisztában vannak a park előnyeivel, és folyamatosan keresik a bővülés lehetőségét.”

A Prologis Park Szczecin a nyugat-pomerániai tartományban, a Goleniów ipari parkban található korszerű logisztikai központ. A park jelenleg három épületből áll, amelyek összterülete 80.700 négyzetméter. Elsőrangú kiindulási pont Skandinávia és Nyugat-Európa irányába, tekintve, hogy a park az S3-as autópálya mellett, a Świnoujście kikötőtől 70, a német határtól 40, Szczecin városközpontjától 35, a goleniówi reptértől pedig hét kilométerre fekszik.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.4 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (a 2016. szeptember 30-i adatok alapján).

 

ProLogis