A szolgáltatásközpontúság szilárd alapelveire épülő online felület széles választékot kínál a legfontosabb beltéri raktári eszközökből és teljes körű beszerelési folyamatokból.

Essentials Marketplace platformunk legfőbb célja az ügyféligények kielégítése testre szabott megoldásokkal. Logisztikai ingatlanjaink alapterülete Európában több mint 18 millió négyzetmétert tesz ki, e méretnek és tapasztalatunknak köszönhetően megbízható beszállítói partnerhálózatot építettünk ki, amely révén ügyfeleink könnyen és vonzó árakon juthatnak a szükséges eszközökhöz. A termékbeszerzés feladatát is át tudjuk vállalni tőlük, ezzel megkönnyítjük az életüket, így ők a saját ügyfeleik elvárásaira összpontosíthatnak.

A Prologis Essentials Marketplace platformján az alábbi termékek elérhetők:

Prologis SolarSmart: Zöldenergia-termelés, amely segít, hogy ügyfeleink tevékenységei kevésbé terheljék a környezetet. Európában már 108 ügyfelünk használ olyan napenergia-rendszert, amelyet mi telepítettünk és tartunk karban. Szakértői csapatunk készséggel áll új ügyfeleink rendelkezésére is, hogy egy zöldebb és fenntarthatóbb energetikai rendszerre váltva segítsünk nekik kihasználni a karbonlábnyom csökkentésével járó előnyöket.

LED-világítás: Mivel számos ügyfelünk raktárában hosszabbodik a munkaidő, a LED-világítás segít javítani a munkavállalók közérzetét, illetve csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket. Az Essentials Marketplace platformon keresztül ügyfeleink egyszerűen és gazdaságosan cserélhetik világításukat „intelligens”, mozgás- és napfényérzékelővel is felszerelt LED-világításra raktáraikban.

Raktári polcrendszerek: A raktárak polcrendszerekkel való felszerelése időigényes és költséges művelet lehet. Az ügyfeleink raktárterületeiről meglévő tudásunknak és gondosan kiépített beszállítói hálózatunknak köszönhetően egy lépéssel előrébb tudunk járni, amikor a hagyományos polcrendszerek, kétszintes vagy automatizált rendszerek megtervezése, beszerzése és beszerelése a feladat.  Globális méretünk révén versenyképes piaci árakat és innovatív, bevált megoldásokat tudunk biztosítani, így ügyfeleink kiváló minőségű polcrendszerek széles kínálatából választhatnak.

Targoncák: Mivel a targoncák a zavartalan és hatékony raktári munka nélkülözhetetlen eszközei, ezért teljes körű targoncamegoldásainkkal segítünk, hogy ügyfeleink egyszerűen, költséghatékonyan és versenyképes áron szerezhessenek be előre konfigurált targoncákat, emelőkocsikat és raklapszállítókat.

Az ügyféligények legmagasabb szintű kielégítése érdekében a Prologis Essentials európai fejlesztésének következő szakaszaiban a platform ingatlanüzemeltetési és ügyfélerőforrás-szolgáltatásokkal bővül.


Prologis