Mi, a Prologisnál arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek ne csupán a legmagasabb színvonalú raktárépületeket és szolgáltatásokat kínáljuk, hanem hogy a tényleges, egyedi igényeiket valósítsuk meg. Más szóval, hogy a kifejezetten a számukra legmegfelelőbb megoldásokat biztosítsuk.

Mindenekelőtt az ügyfeleink egyedi igényeinek megismerésére fókuszálunk, ezért gondosan feltérképezzük a tényleges szükségleteiket és problémáikat, bármik is legyenek azok. Ez az ügyfélközpontúság teszi lehetővé, hogy ne csupán négy falat és egy tetőt biztosítsunk, hanem olyan átfogó szolgáltatáscsomagokat, amelyek új technológiákkal, jóléti szolgáltatásokkal és zöld megoldásokkal járulnak hozzá ügyfeleink vállalkozásának sikeréhez.

“Az a célom, hogy a lehető legkorszerűbb, új raktárépületek biztosításával fokozzuk ügyfeleink elégedettségét. Építési és projektmenedzsment csapatunk igény szerint hangolja össze a műszaki fejlesztési projekteket annak érdekében, hogy szolgáltatásaink tökéletesen megfeleljenek a régi és a jövőbeni ügyfeleink elvárásainak is” – összegezte feladatát és misszióját új kollegánk, Szabó Zsolt Sándor.

Zsolt fejlesztési és kivitelezési menedzserként csatlakozik a Prologis-család magyarországi részlegéhez, és a fejlesztési és korszerűsítési projektek koordinációjáért felel a jövőben. A Prologis magyarországi csapatát Spanyolországban, Svédországban, Romániában és Magyarországon szerzett, több mint 16 éves építési és projektmenedzsment tapasztalataival gazdagítja majd.

Akár az ügyfelek igényeinek felméréséről, akár tanácsadásról, akár fejlesztésről vagy szolgáltatásokról van szó, a Prologis továbbra is olyan korszerű, költséghatékony és fenntartható megoldásokat kínál, amelyek minden egyes ügyfelünk számára a legmegfelelőbbek. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink érezzék, mindig egy lépéssel előbbre járunk és globális tapasztalataink legjavát latba vetve biztosítjuk az egyedi igényeikhez leginkább illeszkedő megoldásokat. A raktárépületeinket az ügyfeleink igényeihez igazodva fejlesztjük. A Prologisnál így biztosítjuk a valóban az ügyfelekre szabott szolgáltatásokat!

 

Prologis