„Tudjuk, hogy ügyfeleink számára milyen fontos az ellátási lánc optimalizálása miatt a megfelelő lokáció, a rugalmasan rendelkezésre álló tér és a kényelmes munkakörnyezet. Ezt szem előtt tartva választottuk spekulatív fejlesztésünk színhelyéül ezt a Szigetszentmiklóstól néhány kilométerre lévő parkot, ahol a jövőben további 33 000 négyzetméternyi fejlesztésre váró terület is rendelkezésre áll” – mondta Szoboszlay Máté, a Prologis Magyarország tőkeallokációs igazgatója.  

A Prologis magyarországi portfóliójának legújabb parkja prémium kategóriás helyszínen, Budapest belvárosától mindössze 17 kilométerre délre, Szigetszentmiklós területén, az M0-ás autópálya mellett található.

„Büszkék vagyunk arra, hogy épületeink minősége, a nap minden órájában rendelkezésre álló üzemeltetési szolgáltatásaink és a fenntarthatóságot, illetve a működési költségek jelentős megtakarítását szolgáló megoldásaink változatos ügyfélkört vonzanak. A Prologis Park Budapest – Sziget II jövendőbeli ügyfelei is élvezhetik a fenntartható funkciókat, és munkatársaik is élhetnek a PARKlifeTM kezdeményezésünk előnyeivel” – mondta Zsuzsanna Hunyadi, a Prologis Magyarország bérbeadásért és ügyfélelégedettségért felelős igazgatója.

A Prologis Park Budapest - Sziget II spekulatív fejlesztésének újabb szakaszba lépése fontos mérföldkő a magyar piacon. Legyen szó magas színvonalú, fenntartható fejlesztések biztosításáról, kiváló lokációval rendelkező raktárak építéséről, vagy az ügyfelek igényeinek mindenkori kielégítéséről, a bizalom... Made in Prologis.

 

Prologis