A tizenkettes és tizenhármas épületekben megkötött tranzakciók részletei:


•    5 562 négyzetmétert bérel egy vezető autóalkatrész és –tartozék disztribútor a tizenkettes épületben,
•    2600 négyzetméter disztribúciós és irodaterületet bérel az ausztriai Kerschner környezetvédelmi szolgáltató és logisztikai vállalat a tizenhármas épületben,
•    2 300 négyzetméter disztribúciós és irodaterületet bérel a Spandex, a tábla és kijelző-gyártó iparág nemzetközi vezető beszállító vállalata, a tizenkettes épületben,
•    342 négyzetméter irodaterületet bérel a PPA Power DS, egy alternatívenergia szolgáltató a tizenhármas épületben.
A Prologis ezen túl két bérleti megállapodást újított meg, és bővített ki a Prologis Park Bratislava már meglévő épületeiben:
•    17 069 négyzetméterről szóló megállapodás megújítása és 2 945 négyzetméteres területbővítés egy napi fogyasztási cikk disztribútorral;
•    1 664 négyzetméteres területbővítése mellett további 118 négyzetméteres irodaterület a Textile House használtruha kiskereskedelmi vállalat részére, amely így összesen 10 000 négyzetmétert bérel a park kettes épületében.
“A Prologis Park Bratislava kiváló teljesítménye ösztönözte a két spekulatív épület fejlesztését, amelyek területét máris 50 százalékban kiadtuk” – mondta Martin Polák a Prologis csehországi és szlovákiai alelnöke. „A Prologis régióbeli sikere bizonyítja, hogy ügyfeleink igényeihez igazodva folyamatosan képesek vagyunk A-kategóriás épületeink mellett kiváló színvonalú létesítménymenedzsment szolgáltatást nyújtani.”


A Prologis Park Bratislava egy modern ipari park, mely Pozsony központjától 24 kilométerre keletre, Senec-től két kilométerre, a nemzetközi repülőtértől pedig 16 kilométerre található. A park teljes területe meghaladja a 250 000 négyzetmétert.
A Prologis vezető disztribúciós-létesítmény szolgáltató Szlovákiában, több mint 478 000 logisztikai és ipari területtel (2015. június 30-i adatok szerint).

 

Prologis