A bérlői elégedettség nyilvánvaló jele a hazai logisztikai piac jelentős szereplőjével, az AIRMAX Cargo Budapest Zrt.-vel kötött új megállapodás, mely alapján a független, különleges bánásmódot igénylő speciális áruk légi, tengeri, és közúti szállítmányozásában erős magyar cég megduplázta jelenlegi irodaterületét és hosszú távú szerződést kötött az immár közel 3000 m2-es bérleményre vonatkozóan.


0366cd91ea30dd83c73415b64afda334.jpg

A vállalkozás kiterjedt logisztikai szolgáltatásai keretében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) által sikeresen auditált, szabályozott hőmérsékletű gyógyszerraktárában tudja gyógyszer nagykereskedő partnerei készítményeit szakszerűen kezelni és tárolni. Az Airmax Cargo speciális kialakítású egységeire kötött bérleti szerződések megkötéséhez nagyban hozzájárult a CPI Hungary Kft. bérbeadói rugalmassága, financiális háttere, és kiváló, a bérlővel szoros együttműködésben megvalósított műszaki projektvezetői képessége, ami az ipari ingatlanpiaci fejlesztések elengedhetetlen feltétele.

A D és C épületben további 7000 m2 került hosszabbításra, melyet amerikai, kuvaiti, és hazai cégek tranzakciói tesznek ki. A szállítmányozással, spedícióval, logisztikával és nagykereskedelemmel foglalkozó piacvezető cégek széles spektrumú piaci megoszlása is a fejlesztés kompatibilitását, műszaki adaptálhatóságát bizonyítja.

A fejlesztő 3 újabb céggel is tárgyalást folytat, bízva abban, hogy az Airport City újabb fázisának fejlesztése elkezdődhet 2016-ban.

 

CPI Hungary