Szektoronkénti megoszlásra bontva az alábbiak szerint alakult a mérleg:


33 000 m2 bérleti szerződés az iroda és logisztika szegmensben, 14 000 m2 a kiskereskedelem területén, 7 000 m2 pedig fejlesztési megállapodás volt.


Az Airport City Logisztikai Parkban az év utolsó napjaiban megkötött fejlesztési megállapodás alapján 7 000 m2-es komplexum megépítésére kerül sor a 2016. év során. Ez az egyedülálló siker, akár csak a 2012-ben a Benteler-rel kötött hasonló megállapodás, komoly elismerés a CPI számára ügyfél oldalról.


„A 2015-ös év bérbeadási mutatói egyértelmű bizonyítékai annak, hogy a CPI Hungary készen áll a mai piaci elvárások kielégítésére és megoldást kínál minden bérlői igény megvalósítására. Az Airport City Logisztikai Parkban kötött fejlesztési megállapodás tükrözi a cég innovatív gondolkodását és felkészültségét az új fejlesztések terén. Célunk, hogy a CPI több, mint 20 éves befektetői és fejlesztői tapasztalatának megfelelő magas színvonalú bérbeadási-üzemeltetési tevékenységünk biztosítsa az ingatlanjainkban dolgozók komfortérzetét az elvárt feltételeken felül.”– mondta el Gereben Mátyás, a CPI Hungary vezetője.

 

 

CPI Hungary