A Prologis 1999 óta szorosan együttműködik a L’Oréal-lal Lengyelországban, a vállalat eredetileg a Prologis Park Blonie-ban bérelt disztribúciós területet, majd 2010 júliusában költözött át a Prologis Park Blonie II területére.
A tranzakció során a Colliers International működött közre.

„Nagy örömmel hosszabbítjuk meg együttműködésünket egy ilyen fontos ügyféllel, mint a L’Oréal Poland. A Prologis disztribúciós létesítményei már 15 éve felelnek meg a L’Oréal elvárásainak, és biztosítják, hogy a vállalat a lehető legmagasabb szinten működhessen” – mondta Emilia Szyszka, a Prologis bérbeadási menedzsere. „Ügyfelünk számára a legfontosabb előnyök voltak: a park elhelyezkedése, a létesítmény minősége, az elérhető magasan képzett munkaerő és az üzleti partnerek közelsége.”

„Köszönhetően a Prologis és L’Oréal rugalmasságának és fókuszáltságának, nagyon rövid idő alatt lezárhattuk a tárgyalásokat. A tranzakció megerősíti a Blonie és a Varsói II. Zóna stratégiai, disztribúciós csomóponti szerepét a jelentős nemzetközi vállalatok számára” – mondta Tomasz Kasperowicz, a Colliers International Poland részéről, a L’Oréal képviseletében.

A Prologis Park Blonie II jelenlegi három épületében összesen 112 000 négyzetméter terület található, a park további fejlesztési potenciálja 121 000 négyzetméter. A park a Blonie-Pass ipari zónában található, három kilométerre Blonie központjától nyugatra, fél kilométerre az E30-as úttól (Berlin-Poznan-Varsó-BialaPodlaska), és 10 kilométerre a Tluste csomóponttól.

A Prologis a régió öt országában aktív (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia), portfóliója meghaladja a 4,1 millió négyzetmétert, ezzel vezető ipari-terület szolgáltató Közép- és Kelet-Európában (2014. szeptember 30-i adatok szerint).

 

 

Szezám