Egyike ezeknek a faültetés, mellyel három magyarországi lokációjuk esetében nem csak a környezetet védik, de parkjaikat is sokkal kellemesebb munkakörnyezetté varázsolják. A különböző facsemeték közt sima és vörös juhart, gyertyánt és szivarfát is ültettek.

A zöldterületekre és az utak mellé ültetett fák mindamellett, hogy a természet védelmét is szolgálják, igazi színfoltjai a parkoknak és kellemesebbé teszik a munkavégzést a területükön.

"Minden fa érték. Emiatt is vagyunk nagyon büszkék, hogy ennyi példányt ültettünk magyar parkjainkban. Bár most még csemeték, hamarosan nagyra és gyönyörűre nőnek majd, amivel élettelivé varázsolják és hatalmas lendülettel töltik fel parkjainkat. Ügyfeleink is örömmel fogadták az új jövevényeket, hiszen ők is érzik azt a pozitív és egészséges kisugárzást, amit a hétköznapokba hoznak" - mondta Andrelli Szilvia, a Prologis ingatlan- és ügyfélélményért felelős igazgatója.

A Prologis egyébként a zöld pihenőhelyek, közös autózást népszerűsítő rendszerek, megfelelő tömegközlekedési infrastruktúra, kerékpártárolók, elektromos autók töltőállomásai, napenergia-rendszerek és még sok más funkció kiépítése mellett is letette a voksát.

 

Prologis