A kiállítást hatalmas érdeklődés övezi az önkormányzatok, befektetők, a magántőke, fejlesztők és más piaci szereplők körében, hiszen egyedülálló platformot biztosít a legkülönfélébb fejlesztési lehetőségek megvitatására.

Nem csoda, hogy sokak számára kihagyhatatlan eseménynek számít, mivel kiváló alkalom a kapcsolatépítésre és az európai logisztikai piacot érintő legújabb trendek megismerésére. A Prologis számára pedig lehetőséget biztosít különféle ötletek megvitatására, lehetőségek feltérképezésére és hosszú távú üzleti kapcsolataink megerősítésére. Hozzáértő és lelkes csapatunkkal készen állunk arra, hogy új kapcsolatokat teremtsünk, első kézből osszunk meg piaci információkat és megtaláljuk a közös pontokat a beszélgető partnerekkel.

Rengeteg kapcsolódási lehetőség

Hasznos programot állítottunk össze az EXPO REAL vásárra, hogy ezzel is segítsük a szakmai eszmecserét. Röviden összefoglalva: üzleti szempontból értékes A-kategóriás épületekből álló, stratégiai helyszíneken működő portfóliónk, egyedülálló fejlesztési lehetőségeink és a hosszú távú tőkemenedzsment révén értéket teremtünk részvényeseink számára. Készen állunk rá, hogy a befektetési és fejlesztési lehetőségekre vonatkozó érdemi információinkat megosszuk partnereinkkel. A közös jövőbeni fejlesztésekre koncentrálunk és valódi innovációra törekszünk az ingatlanfejlesztés területén.

Panelbeszélgetés - Járjon Ön is egy lépéssel a jövő előtt, és lásson tisztán az ágazatot érintő legfrissebb folyamatokat illetően. Nem véletlenül kísérjük figyelemmel és elemezzük folyamatosan az iparágat alakító trendeket – ezzel is segítünk ügyfeleinknek, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhassanak saját piacaikon. Vegyen részt A logisztika helyzete Európában: felkészülés a következő fázisra címmel szervezett panelbeszélgetésünkön, és ismerkedjen meg egy globális nézőponttal gyakorlott befektetők segítségével.

Kapcsolatépítés – Egy megbeszélésekkel és üzletkötésekkel töltött hosszú nap után segítünk Önnek lazítani. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, partnereinket és munkatársainkat, hogy egy fárasztó nap végén megismerkedjenek hasonlóan gondolkodó vállalatvezetőkkel, és jó társaságban, finom frissítők mellett kellemesen elbeszélgessenek.

Karrier  nap –  A logisztikai ingatlanok a befektetők által leginkább keresett eszközök közé tartoznak. Az európai logisztikai ingatlanpiac folyamatosan bővül: a globális kereskedelem szerkezete átalakul, változóban vannak a fogyasztói szokások, az e-kereskedelem előretör és átszerveződnek az ellátási láncok – egyszóval izgalmas folyamatok zajlanak! Az egész ágazat átalakulóban van – az EXPO REAL karrier napján megosztjuk saját tapasztalatainkat és valódi lehetőségekkel ismertetjük meg az érdeklődőket. Keressen bennünket a helyszínen, ha tanácsra, útmutatásra vagy bármilyen információra van szüksége!

Találkozzunk az EXPO REAL helyszínén

Magától értetődik, hogy nagyon örülnénk, ha személyesen találkozhatnánk Önnel. Nézzen be hozzánk a Prologis standjára, vagy egyeztessünk időpontot, ha konkrét témában szeretne beszélni velünk.

 

Prologis