Nagy örömmel köszöntjük a Prologisnál Nagy Adriánt, a magyar csapat új üzemeltetési vezetőjét, aki Dr. Andrelli Szilvia üzemeltetési és ügyfélélményért felelős vezető közvetlen munkatársaként csatlakozott hozzánk. Adrián a BIS Hungary Kft-nél töltött éveinek köszönhetően széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ingatlan, a műszaki és az építőipar szegmensek terén. Kiemelkedő munkatapasztalata pedig hozzáadott értéket jelent csapatunknak, ezzel is hozzájárulva, hogy megbízható és személyre szabott szolgáltatásokat kínáljunk ügyfeleink számára. Adrián elhivatottságának és szakmai gyakorlata az ügyfélélmény-menedzsment területén is emeli a Prologis által kínált szolgáltatások színvonalát.  

Adrián izgatottan nyilatkozott a lehetőségről, hogy együtt dolgozhat az üzemeltetési csapat többi tagjával, ösztönözve őket céljaik elérésében.

“Úgy gondolom, hogy az ügyfélélmény fokozására való összpontosítás, és az erre irányuló  erőfeszítések mutatják meg legjobban egy vállalat értékeit. Éppen ezért várom, hogy a csapat többi tagjával közösen fejleszthessem tovább az ügyfelekkel való pozitív kapcsolatot. A legfontosabb az, hogy ne csupán felismerjük és reagáljunk partnereink igényeire, hanem proaktívan dolgozzunk azon, hogy valóban megértsük vállalkozásaik specifikus követelményeit. Véleményem szerint ez az ügyfélközpontú hozzáállás teszi igazán előnyössé az ügyfélkapcsolatokat” – nyilatkozott szerepéről Nagy Adrián.

 

Prologis