A magyarországi tranzakciók közé tartozik többek között:


27,800 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása a Geodis-szal, a világ egyik vezető ellátási lánc üzemeltetőjével, a Prologis Park Budapest-Budaörsben.


24,800 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása a Schneider Electric-kel, az energiamenedzsment és automatizálás világvezető specialistájával, a Budapest-Sziget Prologis


16,000 négyzetméterről szóló új bérleti szerződés a világ egyik vezető tervezés, gyártás, forgalmazás és értékesítés utáni szolgáltatásokkal foglalkozó cégével, amely egyben az első új bérlő a Prologis Park Budapest M1 megvásárlása óta.


12,300 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása a világ egyik egészségügyi piacvezetőjével a Prologis Park Budapest-Harborban.


10,700 négyzetméterről szóló bérleti szerződés megújítása az LGI Logistics Group International GmbH globális logisztikai szolgáltatóval, a Prologis Park Budapest M1-ben.


 6000 négyzetméteres bővítésről szóló megállapodás az egyik vezető logisztikai szolgáltatóval a Budapest-Batta Prologis Parkban, ahol az ügyfél jelenleg összesen 28.600 négyzetmétert bérel.

 

„Ahogy a bérlői aktivitás fokozatosan nő a magyar piacon, ezek a tranzakciók bizonyítják, hogy komoly igény mutatkozik a Prologis kiváló minőségű épületeire és szolgáltatásaira, ráadásul nem kizárólag a meglévő ügyfelek körében – ami szilárd alapot biztosít a Prologis magyarországi tevékenységének – hanem az új bérlők körében egyaránt.

Ezért teljes erőbedobással dolgozunk”- mondta Kemenes László a Prologis magyarországi alelnöke. „A magyarországi parkok kiváló teljesítménye egyrészt a Prologis bérbeadással és ügyfélkapcsolatokkal foglalkozó profi csapatának erőfeszítéseit tükrözi, másrészt a parkjaink kiemelkedő minőségét és elhelyezkedését igazolja”.
A Prologis Magyarország piacvezető ipari vállalata, a portfólió hat parkban, összesen 612.000 négyzetmétert foglal magába (2015. december 31-ei adatok alapján).

 

Prologis