Így az ügyfelek minden eddiginél könnyebben alakíthatnak ki megfelelő munkahelyet a megváltozott munkaképességű kollégáik részére. Ezzel nemcsak jobb körülményeket biztosítanak számukra, hanem hosszabb távon a munkaerőhiány enyhítését is elérhetik.

„Büszkék vagyunk rá, hogy hazánk meghatározó logisztikai parkjai közül elsőként a Prologis legújabb szigetszentmiklósi egysége szerezte meg az Access4you iránymutató minősítését. Az akadálymentesség biztosításával még több potenciális munkavállaló számára tehetjük elérhetővé ingatlanjainkat. Örömünkre szolgál, hogy nemcsak közös értékrendet és egy értő szakmai partnert találtunk egy társadalmilag kiemelten fontos témában, hanem a megszerzett tapasztalatoknak hála már a gyakorlati tapasztalatok és innováció mentén tudunk munkaerő barát, illetve diverz munkakörnyezetet és körülményeket teremteni a fejlesztéseink során.” – mondja Szoboszlay Máté, a Prologis Magyarország tőkeallokációs igazgatója.

„Az akadálymentességre és a fogyatékossággal élő emberek befogadására kétféleképpen lehet tekinteni: jótékonyságként és lehetőségként. Nagyszerű látni, hogy az utóbbi, Prologis által is képviselt nézőpont egyre jellemzőbb: a vállalatok felismerik azt, a fogyatékossággal élő, vagy megváltozott munkaképességű emberek rendkívüli lehetőséget jelentenek az életükben. Fokozott hatékonyság, a szervezeti kultúra fejlődése, és hosszú távú értékteremtés mind a diverzitás jótékony hatásai.” – mondta Halmi Judit, az Access4you brand managere.  
Ahogyan a The Valuable 500, egy társadalmi inklúzióval foglalkozó nemzetközi szövetség legutóbbi jelentése is kiemeli, a közösségi terek akadálymentesítése egyre nagyobb prioritássá válik világszerte. Ezt a világ több kormányzata is új szabályozásokkal és fogyatékosság-barát irányelvek meghatározásával ösztönzi, a Prologis pedig proaktívan alkalmazza is ezeket a legújabb fejlesztéseiben.

Legyen szó ügyfeleink segítéséről a megfelelő munkatársak megtalálásában, akár arról, hogy ezek a munkatársak otthon érzik magukat a parkjainkban, vagy arról, hogy olyan feltételeket biztosítsunk, amelyek fejlesztik az ügyfelek üzletét, az elégedettség... Made in Prologis.

 

Prologis