•    Martin Polák ezentúl szenior alelnöki pozícióban képviseli a vállaltot Csehországban és Szlovákiában. Martin 2008-ban csatlakozott a Prologis csapatához, azóta az összes bérbeadási, fejlesztési, projektmenedzsment és pénzügyi feladatért felelős a cseh és szlovák piacon. Martin korábban az IPEC csoportnál dolgozott, a logisztikai és ipari létesítmények felelőseként. Diplomáját a pozsonyi Szlovák Műegyetemen szerezte Közgazdasági és Építőipari Menedzsment szakon.

•    Michal Vrba új, csehországi és szlovákiai projektmenedzsment igazgatói pozíciójában ezentúl a földkészletek fejlesztéséért, valamint az összes új fejlesztés, köztük a Prologis ügyfeleinek igényeire szabott (BTS) megoldások átadásáért felelős a cseh és szlovák piacon. Michal diplomáját a csehországi Műegyetemen szerezte Prágában, Üzleti és Építőmérnöki szakon.

•    Renata Michalczyk az új lengyelországi üzemeltetési vezető. Renata, aki tapasztalt létesítménymenedzser, 2010 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban több mint öt évig dolgozott az AIG/Lincoln-nál, ahol a sziléziai és varsó-környéki raktárlétesítmények felelőse volt. Diplomáját a Varsói Természettudományi Egyetem közgazdasági, valamint a Varsói Közgazdasági Iskola menedzsment és marketing szakán szerezte, továbbá rendelkezik egy létesítménymenedzsment képesítéssel az Ökológiai és Menedzsment Egyetemről.

•    Michał Ptaszyński az újólag létrehozott föld és fejlesztés részleg igazgatója lesz, amelyet Ewa Zawadzka alelnök vezet. Új pozíciójában a földvásárlásokért, új befektetésekért és az új projektek forrásainak kezeléséért lesz felelős. Michał 2011 óta dolgozik a Prologis-nál, korábban a Pomerania Development Agency-nél és a Torus-nál, egy létesítményfejlesztő vállalatnál dolgozott különféle menedzseri pozíciókban. Diplomáját az Olsztyn-i Agrártudományi és Műegyetem Geodéziai és Ingatlanfelmérő szakán szerezte továbbá képesített létesítménymenedzser és CCIM (Certified Commercial Investment Member) címet is birtokol.

„Az előléptetés természetes része a vállalat és a csapat fejlődési folyamatának” – mondta Ben Bannatyne a Prologis régiós ügyvezető igazgatója. „Büszkék vagyunk elkötelezett és képzett alkalmazottainkra, akik szakértelmüket és tapasztalatukat ügyfeleink érdekében kamatoztatják”.

A Prologis a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, 3,7 millió négyzetméter területű portfóliójával vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2014. március 31-i adatok szerint).

 

Prologis