Nyár végétől a Panattoni frissen átadott, összesen 17.300 négyzetméteres logisztikai komplexumában található „A” épület ad otthont a Bidfood Hungary Kft.-nek. A nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat 2021 óta szolgálja ki a hazai étterem- és szállodaláncokat széles élelmiszer kínálatával. A cég a Bidcorp csoport tagja, amely az Egyesült Államokon kívül a második legnagyobb élelmiszerforgalmazó.

„A Panattoni csarnoképülete a jó stratégiai elhelyezkedés mellett az igényeinkhez igazított raktározási szolgáltatások alapján is a legideálisabb választás, ezért kötöttünk hosszú távú bérleti szerződést a vállalattal. Élelmiszeripari szereplő lévén, termékeink minőségének és frissességének megőrzéséhez elengedhetetlen a megfelelő, magas színvonalú és költséghatékony tárolást” – mondta Jakub Smid, a Bidfood Hungary ügyvezetője.

„Megtisztelő, hogy a Panattoni hazai portfolióját olyan cégek leányvállalatai erősítik, melyek Európa-szerte elismertek. Bízunk abban, hogy rugalmas hozzáállásunk és a törökbálinti létesítmény magas színvonala mind-mind hozzájárulnak a bérlők elégedettségéhez” – tette hozzá Tóth Mariann, a Panattoni Hungary bérbeadási igazgatója.


Panattoni