„Egy azóta rendkívül sikeresnek bizonyuló stratégiai döntés eredményeképp költöztünk a D1-es zónába 2014-ben” – mondta Miloš Edelmann, az EYELEVEL – InnerWorkings vállalat üzemeltetési igazgatója. „Azért döntöttünk a park fennmaradó területének bérbevétele mellett, mert elégedettek vagyunk az épülettel, a létesítménymenedzsmenttel és a kiváló lokációval.”
„Az, hogy a Prologis Park Prague D1 West II máris elérte a teljes kihasználtságot egyetlen ügyfél területbővítésével, még jobban jelzi a lokáció népszerűségét” – mondta Pavlína Plašková, a Prologis csehországi bérbeadási menedzsere. „Az egész régióban alkalmazott stratégiánk kiváló igazolása ez a tranzakció, amely azt a képességünket is jól demonstrálja, hogy folyamatosan támogatni tudjuk ügyfeleink vállalkozásainak növekedését”.


A Prologis Park Prague D1 West II D1-es autópálya mellett található a 10-es számú kijáratnál, csupán 11 kilométerre Prágától délkeletre, ideálishelyszínen egy közép-európai disztribúciós csomópont számára. A terület amellett, hogy összeköti Prágát a brnói régióval, csupán 20 percre van a nemzetközi repülőtértől, elérést kínál Ostrava, Pozsony és Bécs felé, valamint Pilsentől is csupán egyórás autóútra esik, a D5-ös autópályán.


A Prologis a régió öt országában aktív, 4,1 millió négyzetmétert meghaladó portfóliójával vezető disztribúciós létesítmény tulajdonos és menedzser Közép- és Kelet-Európában(2014. december 31-i adatok szerint).


Prologis