„A helyszín keresése során a park elhelyezkedésére és a raktár színvonalára összpontosítottunk. A Prologis Park Łódź Lengyelország földrajzi központja közelében található, ami szállítási és logisztikai csomóponttá teszi, tökéletesen megfelelve igényeinknek. Az épület magas színvonala, valamint a parkban kínált szolgáltatások széles skálája segített a döntés meghozatalában"- mondja Jarosław Płusa, a Uniq Logistic elnöke.

„Elkötelezettek vagyunk a modern infrastruktúra és a fenntartható megoldások mellett a Prologis Park Łódź területén, különféle eszközöket kínálva az ingatlanüzemeltetés megkönnyítésére. Ügyfelünk szintén nagyra értékeli a tömegközlekedéshez való közvetlen hozzáférést - a közelben villamos- és buszmegálló teszi lehetővé a munkavállalók számára a gyors és könnyű ingázást”- hangsúlyozza Kamila Pruk, a Prologis szenior bérbeadásért felelős menedzsere.

A tranzakció során az ügyfelet az Axi Immo segítette. „Ügyfelünknek igen határozott elképzelései voltak a raktárral kapcsolatos igényeiről. A Prologis ajánlata egyértelműen kiemelkedett a vállalat székhelye melleti kényelmes elhelyezkedésének, a közútról való kiváló láthatóságának és a helyszín minőségének köszönhetően”- mondja Hubert Wojtera, az Axi Immo ipari és logisztikai vezetője.

Az épületben található első oszlopsort a rakodóterületről hátrébb vitték, így jelentősen javultak a targoncák manőverezési lehetőségei. A tetőfelület 5 százalékát elfoglaló kiegészítő tetőablakoknak köszönhetően pedig több természetes fény jut a területre.

Az épületben ESFR rendszer, energiatakarékos LED világítás és okos mérőórák is kiépítésre kerültek. Az okos mérőrendszert egy, az ügyfelek számára kifejlesztett online üzemeltetési platformba integrálták, amely által a közműórák távoli leolvasására és nyomon követésére is lehetőség nyílik.

A parkban személyautók és kamionok számára bőséges parkolóhely, kényelmes manőverezésre alkalmas széles terület és 24 órás biztonsági szolgálat is rendelkezésre áll, továbbá az ügyfelek bármikor igénybe vehetik a helyszíni műszaki szolgálat és a Prologis elkötelezett üzemeltetési menedzsereinek segítségét.

A Prologis Park Łódź a Widzew-Olechów kerületben található, csupán 3 kilométerre az A1-es (Katowice – Łódź – Gdańsk) autópályától, 12 kilométerre Łódź központjától és 21 kilométerre a Stryków-i csomóponttól (az A1-es és A2-es autópályák kereszteződése).

A teljesen megfejlesztett park 93 000 négyzetméternyi ipari területből és egyénre szabott szolgáltatásokkal kialakított reprezentatív irodahelyiségekből áll majd.

 

Prologis