„Az utóbbi évek folyamatos bővülésének a középpontjában a stratégiai logisztikai üzletágunk állt. Azáltal, hogy ezeket az eszközöket egy egységes márkanév alatt összevonjuk, a LOG.IQ-t, mint csoportszintű logisztikai kompetencia központot pozícionálhatjuk és kísérhetjük ügyfeleink áruforgalmát, összesen több mint 1,1 millió négyzetméter bérelhető logisztikai területet kínálva” – fejtette ki Dietmar Reindl, az IMMOFINANZ Group operatív igazgatója. "Mindezeken túl, portfoliónk jelenleg is további fejlesztés alatt áll egyéb projektekkel Gelsenkirchenben, Hamburgban, Gross-Gerauban és Poingban (Németország) és Bukarestben."

A LOG.IQ márkanév jelentése "intelligens logisztikai ingatlanok", amelyek rugalmasan, egyszerre tartják szem előtt a piaci igényeket és az ügyfelek szükségleteit. Az ügyfelek számára releváns szolgáltatásokat – vagyonkezeléstől, a fejlesztésen át a könyvelésig – helyi szinten valósítja meg, hiszen egy új, nagy egységesen összevont szervezet számára a megoldások eszközeinek itt helyi szinten is rendelkezésre kell állniuk. A jövőbeni tervek között szerepel egy kiterjesztett szintű ügyfélközpontú megoldás nyújtása, hiszen a kiváló üzletági kapcsolatok és piaci jelenlét helyi tudás-bázissal, valamint tőkeerős háttérrel egy rendkívül erős kombinációként teremt ígéretes alapokat.

Az IMMOFINANZ Group 1991 óta aktívan van jelen a logisztikai ágazatban. A vállalat logisztikai portfóliója 2015. januárjában 59 meglévő beruházásból áll, amely könyv szerinti értéke 572.6 millió euró. A legfontosabb logisztikai piac továbbra is Németország, több mint 70%-ot képviselve a bérbe adható területek piacából, majd Magyarország és Románia következnek. A bérlők között olyan nemzetközi cégek szerepelnek, mint a Dachser, Rhenus, Kraftverkehr Nagel, Kühne und Nagel, Fiege, DPD, Lila Logistik, Deutsche Post, UPS, DSV és a Nestlé.

További információ: http://www.log-iq.com/en/

 

Immofinanz Group