A csapatépítő aktivitásnak is beillő Prologis Budapest Kispályás Focibajnokságon nyolc csapat mérkőzött egymással a 2021-es bajnoki címért. A hagyományoknak megfelelően az idei évben is a Prologis Park Budapest-Harbor kispályás focipályája adott otthont a tornának, ahol a látványos meccsek mellett finom falatok és frissítők is várták a lelkes játékosokat és szurkolóikat. A valódi sportélményt nem csak a csapatok elszánt küzdelme garantálta, Méhes Gábor sportkommentátor helyszíni közvetítése is gondoskodott az izgalmas hangulatról.

A nap végén az NCR győzedelmeskedett, a Geodis csapata szerezte meg a második helyet, és a Brendon állhatott a dobogó harmadik fokára.

“Nagy öröm számunkra, hogy 2019 után idén újra megrendezhettük a focibajokságot. Amikor elindítottuk ezt a tornát, a legfőbb célunk az volt, hogy ügyfeleink munkavállalói számára lehetőséget biztosítsunk a sportolásra, ezzel is építve a pezsgő  közösségi életet parkjainkban” - mondta Dr. Andrelli Szilvia, a Prologis magyarországi üzemeltetési vezetője. “Az elmúlt év azt bizonyította, hogy az egészségre és az összetartó közösségre nagyobb szükség van, mint valaha, így még nagyobb öröm számunkra, hogy partnereink idén is ilyen lelkesen csatlakoztak a kezdeményezésünkhöz. Mindnekinek köszönöm, aki eljött és velünk töltötte ezt a napot. Az idei bajnoknak és az összes többi csapatnak pedig gratulálok a lenyűgöző sportteljesítményükért.”

PARKlife kezdeményezésünkkel legfőbb célunk, hogy a raktárépületeken innen és túl is ügyfeleink szolgálatában álljunk, és mindent megtegyünk azért, hogy folyamatosan változó igényeiket kielégítsük, munkavállalóik életminőségét javítsuk. A Prologis Park Budapest-Gyál és Prologis Park Budapest-Harbor területén található rekreációs helyszínek a pihenés mellett számos szabadidős program – úgy, mint sporttevékenységek, vállalati piknikek és céges rendezvények - lehetőségét biztosítják ügyfeleink számára.

Épületeink mellett értéket teremtünk azzal, hogy nagyszerű életminőséget kínálunk parkjainkban, ezzel is segítjük ügyfeleink és munkavállalóik növekedését. Akár a pihenésre kialakított zöld területekre gondolunk, akár azokra az eseményekre, amelyeket a közösségépítés szellemében szervezünk parkjainkban, az általuk generált mosoly, mind… Made in Prologis.

 

Prologis