Az MLBKT korábbi elnöksége két évvel ezelőtt kezdett hozzá a megújulás jegyében a 2014 utáni időszak stratégiájának elkészítéséhez. A közgyűlés – a megújulási folyamat részeként – március 4-én új vezetőket választott a nonprofit szervezet élére. A 15 fős elnökség első ülésén maga közül választotta meg az elnököt és a társelnököt március 17-én.

„Véleményem szerint az MLBKT az ország egyik legsikeresebb szakmai szervezete, de a környezet és a szakma változásai olyan gyorsak, hogy igénylik a stratégia gyakori átgondolását. Erre a feladatra kapott megbízást az új elnökség. Megtisztelő számomra, hogy megválasztottak az MLBKT elnökének, fő feladatomnak a változás levezénylését tekintem, amelyben nagy segítség lesz Báthory Zsuzsanna, aki társelnökként támogatja az előttünk álló munkát.” – mondta megválasztását követően Chikán Attila.

Báthory Zsuzsanna társelnök, aki korábban az MLBKT Lean Tagozatának vezetőjeként is dolgozott elmondta: új megbízatásában a korábbi elnökségben megszilárdított értékekre alapozottan, de a megújulást és további erősödést szorgalmazva szeretné elősegíteni a szervezet sikeres működését, főként koordinációs feladatokat vállalva a jövőben.

 

MLBKT