A Portfolio Csoporthoz tartozó Property Forum által szervezett Budapest Proptech Forum Magyarország első nemzetközi proptech konferenciája. A világ vezető proptech portáljával, az Unissu.com-mal és az ingatlanpiac első számú szakmai szervezetével, az RICS-szel együttműködésben megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy összehozza a szakma hagyományos véleményvezéreit és a legmodernebb technológiákat alkalmazó újítókat, hogy létrehozzon egy olyan platformot, ami valódi együttműködést teremt a proptech cégek, az ingatlanos szakemberek és a technológiai cégek iránt érdeklődő befektetők között.
 
A március 6-i egész napos konferencián a hazai szakértők mellett a közép-európai régió leginnovatívabb cégei is bemutatkoznak, valamint Londonból, Amszterdamból és más nyugat-európai városokból érkező sztárelőadók előadásain keresztül mutatjuk be az ingatlanpiacot gyökeresen átalakító változásokat.

Start-upok, kockázatitőke-befektetők, ingatlanfejlesztők és –befektetők, eszközkezelők, ügynökök, tanácsadók, értékbecslők, bérlők, ingatlan- és létesítménygazdálkodók és más ingatlanos szakemberek gyűlnek össze ezen a különleges eseményen, hogy megosszák az elképzeléseiket a szakma jövőjéről.

Ezek az innovatív cégek már biztosan bemutatkoznak a Budapest PropTech Forum 2019 konferencián: Árminimum, BauApp, Beyond Visual, Helix Consulting, Invesol Hungary, Lockcheck, MOHAnet, OOTT Okos Otthon, OrthoGraph, RateMate, Rollet, SMARTme, vintoCON és a lista tovább bővül…

Főbb témák:
•    Felkészült az európai ingatlanpiac a digitális átalakulásra?
•    Hogyan épülnek a jövő digitális munkahelyei?
•    Hogyan hathat a közlekedés automatizálása az ingatlanokra?
•    Hogyan érinti a digitalizáció a különböző piaci szegmenseket?
•    Veszély vagy lehetőség a PropTech a piaci szakemberek számára?
•    Kiket válhatnak ki először okostelefonos alkalmazások?
•    Mesterséges intelligencia az ingatlanszektorban
•    Az építőipar és az ingatlankezelés digitalizációja
•    Okos városok és okos megoldások a régióban
•    Üzletkötés egy egyre inkább digitalizált világban

A Property Forum közel tíz éves tapasztalattal rendelkezik a kelet-közép-európai ingatlanpiacon. Egy régiós ingatlanhír-portál üzemeltetése mellett konferenciákat szervez Budapesten, Bécsben, Bukarestben, Pozsonyban, Prágában, Varsóban, Belgrádban és más európai városokban.

Program:
Csanád Csűrös, CEO, Property Forum http://[email protected]
Ákos Budai, Editor-In-Chief, Property Forum  http://[email protected]
Anna Orcsik, Regional Manager CEE, RICS

Szponzoráció:
Attila Bacsa, Head of Sales, Property Forum http://[email protected]

Általános információ: http://[email protected]

 

RICS   Property Forum