Erika 14 éves tapasztalattal rendelkezik, szakmai pályafutása 2004-ben a CIB csoportnál kezdődött értékesítési területen, majd 2006-tól az Unicredit Leasing ingatlan üzletágánál meglévő és zöldmezős ipari ingatlanok finanszírozásával foglalkozott. 2016-tól az MKB-Euroleasing-nél dolgozott.
Főbb feladatai többek között a vidéki ipari ingatlanpiac felé érződő fokozódó érdeklődés kiszolgálása, a kizárólagos megbízások elnyerése és képviselete lesz, valamint a magyarországi és nemzetközi bérlők részére nyújtott ingatlan-tanácsadással segíti majd az ügynökség munkáját, hozzájárulva a Colliers International ipari ingatlanpiaci részesedésének növeléséhez.

“Nagyon örülünk az új kolléga érkezésének, Erikával korábbi munkahelye révén már voltunk munkakapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy tudásával és tapasztalatával hasznos tagja tud lenni divíziónknak.  A Colliers ipari ingatlan üzletága érkezésével ismét 6 fős, így az ügynökségek közül a legnagyobb létszámú, dedikáltan ipari ingatlanokkal foglalkozó részlegnek számít.  A divízió tanácsadói több mint 65 éves összesített ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkeznek, mindegyikük több mint 10 éves múlttal rendelkezik cégünknél, így Erikának is legalább ennyi sikeresen eltöltött évet kívánok csapatunknál.” – mondta Beck Tamás, a Colliers ipari ingatlan üzletágának igazgatója.


Forrás: Colliers International