„Jelentős mérföldkőhöz érkeztünk, úgy éreztük, hogy az ügyféligények még magasabb színvonalú kiszolgálásához egy új logisztikai központ létrehozása járulhat hozzá a leghatékonyabban. Az Inter Cars és a Prologis nemzetközi szinten is kiválóan működő kapcsolatban áll egymással. Az eddigi tapasztalatok alapján örömmel köteleztük el magunkat egy professzionális partner mellett” – mondta Baán Csaba, az Inter Cars Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 „A modern logisztikai ingatlanok iránt jelentősen nőtt meg az érdeklődés a közelmúltban, ezért nagy magabiztossággal kezdtünk bele a spekulatív beruházásba. Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Prologis Park Budapest-Sziget DC7 első bérlőjét” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője.

A Prologis Park Budapest-Sziget jelenleg hat épületet foglal magába, összesen 128.000 négyzetméter területtel, valamint egy további, 21.000 négyzetméteres fejlesztés van folyamatban. A park Szigetszentmiklós ipari területén helyezkedik el, Budapest elővárosában, közvetlen hozzáféréssel a hazai és nemzetközi közúti hálózathoz, az M0-ás budapesti körgyűrűn keresztül.

A Prologis a vezető ipari létesítményszolgáltató Magyarországon, több mint 610.000 négyzetméter logisztikai területtel nyolc ipari parkban (2016. március 31-i adatok szerint).


 

 

Prologis