A szerződések a következőket tartalmazzák:

•    5850 négyzetméter ipari és irodai terület bérbeadása a papírtermékek teljes körű logisztikájával foglalkozó NTA számára, így a vállalkozás által bérelt terület eléri a 11.850 négyzetmétert;
•    9900 négyzetméter ipari és irodai terület bérbeadása az Euro Pool System, az európai frissáru-ellátásiláncot kiszolgáló újrafelhasználható csomagolások piacvezetője számára.


„Már öt éve működünk a Prologis Park Teresin területén” – mondta Leszek Garzombke, az NTA logisztikai igazgatója. „A fejlesztési terveinknek megfelelően döntöttünk a már kipróbált helyszín mellett, így még jobban ki tudjuk használni, hogy a parkot vasút köti össze Nyugat-Európával, a balti államokkal és Oroszországgal.”


„A Euro Pool System 2014-ben kezdte meg működését Lengyelországban” – nyilatkozta Julio Lázaro Badenas, a Euro Pool System nemzetközi műveletekért felelős igazgatója. „Az Euro Pool System visszáru-kezelő logisztikai központjának megnyitása a Prologis Park Teresin területén tökéletesen illeszkedik a lengyelországi növekedési terveinkbe. Mostantól képesek leszünk helyben megtisztítani a rekeszeinket és egyéb visszáru-logisztikai szolgáltatásokat is végezni ezen a telephelyünkön, közel a lengyel ügyfeleinkhez.”


A Prologis Park Teresin három épületből áll, amelyek összterülete megközelíti a 160.000 négyzetmétert. A korszerű ipari park saját vasúti mellékvonallal rendelkezik, emellett kapcsolódik a DK92-es főúthoz és az A2-es autópályához (a Wiskitki csomópontnál). A park ideális választás belföldi és nemzetközi elosztási stratégia folytatása esetén is.


„Az új bérleti szerződések mutatják, hogy milyen élénk a kereslet a Prologis Park Teresin iránt” – árulta el Kamila Pruk, a Prologis Poland bérbeadásokért felelős menedzsere. „Kiváló elhelyezkedése, valamint közúti és vasúti csatlakozási pontja révén a park ideális választás az üzleti tevékenységét belföldön és nemzetközi szinten is fejleszteni kívánó vállalkozásoknak.”


A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfoliója eléri a 4.3 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlan szolgáltatójának számít (2016. június 30-i adatok alapján).ProLogis