Az egynapos rendezvényen a tíz résztvevő focicsapat izgalmas meccseinek sorozatát követően az NCR csapata szerezte meg az első helyet, a Ringier csapata végzett másodikként, és a Fiege Hegyeshalom harmadikként.

A Prologis egy éve nyitotta meg első budapesti pihenő- és sportparkját, amely jól mutatja a vállalat elkötelezettségét a környezetvédelem és az ügyfélkapcsolatok iránt. A 2014-es Prologis Budapest Kispályás Focibajnokság az első az ezentúl évente a Prologis Magyarország által megrendezendő sportesemények sorában.

„Nagyon büszkék vagyunk első focibajnokságunk sikerére, amelyet a Zöld Ösvény focipályáján tartottunk meg, a Prologis Park Budapest-Harbor területén” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi és romániai alelnöke és képviselője. „A Prologis mélyen elkötelezett a professzionális, személyes ügyfélkapcsolatok mellett, és ezen a kivételes napon a tárgyalók vagy irodák helyett a focipályán ültettük át gyakorlatba elveinket. Minden szinten eltökéltek vagyunk az egészséges életmód és a fenntarthatóság népszerűsítésében, ami ezen a rendezvényen különösen élvezetes formában valósult meg.”

A focipályán kívül a Zöld Ösvény pihenőpark része egy céges vagy egyéb alkalmakkor igénybe vehető barbecue sütő, és a bérlők közösségi kertjei is. A rekreációs terület a Prologis Park Budapest-Harbor területén található, a fenntartható fejlesztés jegyében működő, élőgépes szennyvízkezelő létesítmény mellett, amely öntözésre alkalmas tisztaságú vízzé alakítja a szennyvizet.

A Prologis Park Budapest-Harbor tizenegy épületében összesen 132 000 négyzetméter disztribúciós terület található. A park Budapest déli határán a XX. kerületben található, 12 kilométerre a belvárosi üzleti negyedtől, a régi 6-os út és az új M6-os autópálya között, és csupán 2,5 kilométerre a repülőtérrel összeköttetést biztosító M0-ás körgyűrűtől.

A Prologis, amely körülbelül 3,7 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2014. június 30-i adatok szerint).

 

Szezám