A Prologis Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata gratulál az Inter Cars Hungary csapatának, a szeptember 22-én, negyedik alkalommal megrendezett Prologis Budapest Kispályás Focibajnokság győztesének.

A torna második helyét a Brendon szerezte meg, a dobogó harmadik fokára az Europapier (alias Papírkutyák) csapata állhatott.

„2014-ben alapítottuk a bajnokságot, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot, és ügyfeleink számára megteremtsük a csapatépítő aktivitás lehetőségét” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi ügyvezetője a rendezvény megnyitóján. „Örömmel tölt el minket, hogy a tornán elhivatott focisták és a fáradhatatlan szurkolók vesznek részt évről-évre.”

Az idei évben az esemény a Prologis Park Budapest-Gyál területén nemrégiben átadott rekreációs parkban került megrendezésre.


„Ez a második helyszín a Prologis Park Budapest-Harbor után, ahol focipálya és fákkal övezett közösségi tér biztosítja a lehetőséget a sportolásra, piknikezésre vagy akár pihenésre. A fenntarthatóságot figyelembe véve egy tanösvényt is kialakítottunk a parkban, amely tanácsokkal segít arra vonatkozóan, hogy hogyan csökkenthetjük ökológiai lábnyomukat,” – tette hozzá Kemenes.

A Prologis a vezető ipari ingatlan szolgáltató Magyarországon, kilenc ipari parkban több mint 688.000 négyzetméternyi logisztikai területtel rendelkezik (2017. június 30-i adatok alapján).

 


ProLogis