Az Infogroup csupán néhány hónappal azután, hogy befejezett egy 19.000 m²-es csarnokot Miskolcon, újabb fejlesztést adott át: a Kecskemét déli ipari zónájában, a Daimler gyár közvetlen közelében található IGPark Kecskemét dél első üteme 21.000 m2 ipari-logisztikai tevékenységre alkalmas területet foglal magában.

A most átadott csarnok az IGPark Kecskemét dél projekt első üteme. A második ütem sem várat sokat magára: az Infogroup már meg is kezdte a projekt fizikai előkészítését.
A most átadott épületet a cég spekulatívan fejlesztette, míg a második ütem build-to-suit keretek között valósul meg, átadása 2024 év végére várható. Az első ütembe már beköltözött az első bérlő.

„Az elmúlt időszakban kiemelkedő érdeklődést tapasztalunk nem csupán kecskeméti, de az összes vidéki lokációnk iránt. A kecskeméti parkunk elhelyezkedése verhetetlen, hiszen a Mercedes gyárral gyakorlatilag határos, így a sori kiszolgálást egyszerűsíti. Ez nagy előny, de önmagában nem garancia a sikerre, ahhoz a hatékony ingatlanmegoldás is szükséges.” – nyilatkozta Czifra Balázs, az Infogroup értékesítési és vagyongazdálkodási igazgatója.

 

Infogroup