A magyar magántulajdonban lévő cégcsoport egyik fontos partnere a Michelin. A francia óriásvállalat kelet-európai logisztikai szolgáltatója a Révész csoport, amely a nyíregyházi Michelin gumiabroncsgyár számára szállít a gumigyártáshoz nélkülözhetetlen komponenseket, de a késztermék tárolása és kiszállítása is a nyíregyházi cég feladata. A most megvásárolt logisztikai központban is a francia cég nyíregyházi üzemének termékeit tárolják majd, ezzel mintegy 60 embernek adva munkát.

A csoport új, ingatlanüzletágának másik tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés és -működtetés. A Révész Holding Zrt. az elmúlt hetekben állapodott meg az ország legjelentősebb távközlési szolgáltatójával, a Telekommal. Ennek keretében a távközlési cég nyíregyházi központját vásárolta meg a Révész Holding Zrt., majd ezt követően a Telekom visszabérli egykori ingatlanjait. A megállapodás értelmében 10+5 évre veszik bérbe az épületeket a Révész Holdingtól, amely cég végzi majd az üzemeltetési feladatokat is. A Révész Csoport ingatlanportfóliójába tartozik ezeken kívül két nyíregyházi szálloda is.

A Révész Bálint tulajdonában lévő cégcsoport 2014-es árbevétele 21 milliárd forintra nőtt, a nyereség pedig várhatóan 1,5 milliárd forint körül alakul.

 

Heart Communications