„Lengyelország 111 városában összesen 197 darab RTV EURO AGD boltunk van, amelyek, az Euro.com.pl internetes bolttal együtt, nagyban függenek a zökkenőmentes, hatékony logisztikai folyamatoktól. A disztribúciós központok az ellátási láncunk fontos elemei, ezért hagyatkozunk a Prologis kiváló minőségű szolgáltatására és stratégiai elhelyezkedésű létesítményeire, amelyek hozzájárulnak sikerünkhöz” – mondta Andrzej Czarnecki, az Euro-net fejlesztési igazgatója.
 
 
Kamila Pruk, a Prologis lengyelországi bérbeadási menedzsere hozzátette: „Az elmúlt öt évben szoros együttműködést építettünk fel az Euro-nettel, és a vállalat ezalatt az idő alatt hatalmas növekedésen ment át, kihasználva az e-kereskedelem kínálta lehetőségeket. Számos sikeres évnek nézünk elébe együtt.”
 
A Prologis Park Janki három épületében 98 200 négyzetméter modern disztribúciós terület található. A Parki Janki-ban, a 8-as út (Varsó-Katowice) mentén található, 15 kilométerre délkeletre Varsó központjától.

 

 A Prologis hét, Varsó-környéki disztribúciós parkjában összesen 729 000 négyzetméter modern raktárterület található, 1,9 millió négyzetméteres lengyelországi portfóliójával a vállalat a legnagyobb ipari ingatlan tulajdonos és üzemeltető (2013. június 30-i adatok szerint).

 

Prologis