A Volvo Autó Hungária Kft. a DVM groupot bízta meg Váci úti autószalonja tervezési és kivitelezési munkálataival. A márka központi arculatváltása miatt a Volvo Galéria és Szerviz a belső terek felfrissítése mellett kívülről is megújult: új színt kapott a homlokzat, és az üvegfalakat is átépítették. A közel 2000 négyzetméteres autószalon régi parkettáját nagyméretű hidegburkolat váltotta, amely új ipari parkettával is kiegészült.

Az újragondolt tereket anyaghasználatában és kialakításában a letisztultság, visszafogottság, skandináv természetközeliség jellemzi. Az alapvető koncepció a svéd anyavállalat dizájnereinek munkája, amely a márka biztonsággal, környezetvédelemmel és formatervezéssel kapcsolatos filozófiáját tükrözi. Az általuk megálmodott arculati elemeket a DVM group tervezői hívták életre és szabták a budapesti szalon adottságaira és igényeire, hogy a látogatók itt is a legteljesebb Volvo-élményben részesülhessenek.

A munkálatok során a kivitelező figyelmet fordított arra, hogy a szalon és az irodatér átépítése közben a vásárlók nyugalma és a dolgozók munkavégzése, valamint az értékesítés folyamata zavartalan legyen.

 

DVM Group