A Trocellen, térhálósított poliolefin habalapú megoldásokat nyújtó nemzetközi vállalat több mint 5000 m2 raktár és irodaterületet bérel a logisztikai parkban, ahol raktározási és termelési feladatokat fognak ellátni, valamint a jövőben a teljes autóipari feldolgozás operációt is innen fogják irányítani. A tranzakció során a Tulajdonost a Robertson Hungary és a BNP Paribas Real Estate közös csapata képviselte.

Újabb sikeres tranzakciót zárt le a Robertson Hungary és a BNP Paribas Real Estate közös csapata. A Trocellen, német műanyagipari cég a Dunaharasztin elhelyezkedő Logis Parkban több mint 5000 m2
raktár és irodaterületre írt alá hosszútávú bérleti szerződést. A Dunaharaszti Logisztikai Központjában elhelyezkedő Logis Park 15 700 m2-en kínál minőségi raktárterületeket. Az ingatlan az M0-ás körgyűrű
közelében helyezkedik el, kiváló megközelíthetőséggel és jó infrastruktúrával rendelkezik, ami fontos szempont volt a Trocellen számára a helyszín kiválasztása során.

A Trocellen egy olyan nemzetközi vállalatcsoport, amely több mint 600 munkatársat foglalkoztat, összesen hét helyszínen. Késztermékeket, félkész termékeket és alapanyagokat egyaránt gyártanak mind végfelhasználásra, mind pedig feldolgozó partnerek számára olyan különböző iparágakban, mint az autógyártás, építőipari és gépészeti szigetelések, szabadidős alkalmazások, professzionális sporteszközök, öntapadós termékek, cipőgyártás és csomagolás. A dunaharaszti telephelyen autóipari alkatrészek gyártásával foglalkoznak majd. Az új Autóipari Feldolgozó Központ megnyitásával a Trocellen megvalósíthatja arra vonatkozó törekvését, hogy egy meghatározó, vertikálisan integrált autóipari beszállítóvá váljon. A cég kiemelt figyelmet fordít az innovációra és a termékeik folyamatos fejlesztésre, így a legmodernebb gyártási technológiákat és gépeket alkalmazzák annak érdekében, hogy ezen a dinamikusan növekvő piacon megfeleljenek a különböző követelményeknek, mint pl. a folyamatos súlycsökkentési elvárások illetve magas színvonalú teljesítmény.

A Trocellen számára mindennél fontosabb volt, hogy olyan területen helyezkedjenek el, amely könnyen megközelíthető, illetve ahol a tehergépjárművek fogadására alkalmas infrastruktúra is biztosított. „Egy új autóipari gyárközpont megnyitása Magyarországon, a következő stratégiai lépés a Trocellen Autóipari Üzletág számára. A legnagyobb versenyelőnyt az jelentette számunkra, hogy nemcsak egy megfelelő méretű, egybefüggő raktárterület állt rendelkezésre a Logis Parkban, hanem mindez egy különálló épületben kapott helyet, amelyet kizárólagosan mi használhatunk.” – mondta el Dr. Stefan Ross, a Trocellen GmbH vezérigazgatója.

„Örülünk, hogy megbízónk számára a megüresedő raktárterületre megbízható és hosszútávon gondolkodó bérlővel sikerült megegyeznünk. Az egybefüggő, minőségi raktárterületek jelentősége felértékelődött az elmúlt években, így örülünk, hogy mind a tulajdonos, mind a bérlő elképzeléseinek és elvárainak egyaránt megfelelő egyezséget sikerült tető alá hozni.” – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.


Robertson