„A korábbi konszolidációs időszakot jellemző óvatos tranzakciók után növekvő keresletet tapasztalunk a jó minőségű, jó elhelyezkedésű létesítmények iránt. Büszkék vagyunk az idei évben kötött második legnagyobb megállapodásunkra; a legnagyobbat, amelynek tárgya 26 600 négyzetmétert volt a Prologis Park Budapest-Sziget területén, a Schenker-rel írtuk alá” – mondta Kemenes László, a Prologis magyarországi és romániai alelnöke és képviselője. „Örömmel fogadjuk új ügyfelünket a Prologis Park Budapest-Gyál területén, és sok sikert kívánunk neki!”

A Prologis Park Budapest-Gyál korszerű disztribúciós csomópont, melynek öt épülete összesen több mint 151 000 négyzetméter disztribúciós- és irodaterületet foglal magában. A park kb. 18 kilométerre, délkeletre található Budapest belvárosától és 17 kilométerre a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől, az M5-ös autópálya mentén, az M0-ás csomópont közelében.

A Prologis, amely több mint 3,7 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető disztribúciós létesétmény szolgáltató Közép- és Kelet-Európában (2014. június 30-i adatok szerint).

 

 

Szezám