A tranzakciók részletei:

•    2 400 négyzetméter területet bérel a Schumacher Packaging, az egyik vezető európai szilárd karton- és hullámpapír csomagolási technikai megoldások előállítója,
•    2 200 négyzetméter területet bérel az Activ, a legnagyobb európai hajápolási termékeket gyártó és importáló európai vállalat. A tranzakció során közreműködött a Sharman Church ingatlanügynökség.
•    1 600 négyzetméter területet bérel a Max Fliz belsőépítészeti és lakberendezési specialista,
•    776 négyzetméter területet bérel a Getback adósságkezelő cég. A tranzakció során közreműködött a Colliers International ingatlanügynökség.

Ezekkel a tranzakciókkal, és a korábbi Neuca és Metalcom bérbeadásokkal együtt a jelenleg még épülő létesítmény már 75%-ban előre ki van adva. A Neuca 5 500 négyzetmétert bérelt ki tíz évre, a Metalcom pedig 1 300 négyzetmétert.

„A kisvállalati egységekből álló létesítményünk a legrugalmasabban alakítható ipari ingatlan a Wrocław-i piacon. A legkisebb elérhető egység csupán 650 négyezetméter, ami ideális a régióban aktív jelenlegi vagy jövőbeli kisvállalkozók számára” – mondta Ewa Zawadzka, a Prologis lengyelországi földterületekért és fejlesztésekért felelős vezetője. „Az átadás előtt egy hónappal 75%-ban kiadott létesítmény sikere bizonyítja, hogy a Prologis hatékony megoldásokkal tud felelni a specifikus ügyféligényekre, például az ebben a régióban tapasztalható, kisebb egységek iránti magas keresletre.”

A Prologis Park Wrocław III jelenleg 130 000 négyzetméter területet kínál a Wrocław-i körgyűrű mentén a Graniczna úton, hét kilométerre Wrocław-tól, és 3,5 kilométerre a repülőtértől. Az új, 18 240 négyzetméteres létesítménnyel a park eléri a teljes kiépítettséget.

A Prologis kezelt és birtokolt közép- és kelet-európai portfóliója 3,7 millió négyzetméter logisztikai és disztribúciós területet foglal magában (2014. június 30-i adatok szerint).

 

Szezám