Michal Vrba lett a Prologis kelet-közép-európai projektjeinek irányításáért felelős igazgatója. A régióban folytatott fejlesztések átfogó koordinálását és felügyeletét végzi a kezdetektől azok átadásáig, valamint menedzseli a felvásárlások és eladások folyamatát. Vrba a pozíciót Bellák Balázstól veszi át, aki Prologis Europe projektmenedzsmentért felelős vezetőjévé lépett elő.

Ezzel egy időben Leonard Kubanek projektmenedzsmentért felelős igazgatói pozícióban csatlakozott a vállalat varsói irodájához. A projektmenedzsment csapat vezetőjeként ő felel a lengyel piacon folytatott fejlesztési tevékenységekért. Közvetlen felettesei Paweł Sapek lengyelországi ügyvezető és Michal Vrba.

A Prologis széleskörű szakértelemmel rendelkező csapata az épületek tervezése és fejlesztése során - a helyszín kiválasztásától kezdve az átadásig bezárólag - projektirányítási szolgáltatások teljes skáláját nyújta ügyfelei számára, legyen szó akár teljes vagy részleges igényre szabásról.

„Nagyon örülök Michal előrelépésének és annak, hogy Leonard csatlakozott a kelet-közép-európai csapathoz. A projektmenedzsment azon számos területek egyike, ahol a Prologis igazán kitűnik versenytársai közül. Csapatunk szervezeti felépítése átlátható, elszámoltatható rendszert teremt ügyfeleink számára, és lehetővé teszi a pontos, határidőre történő teljesítést, valamint olyan fenntartható projektek megvalósítását, amelyek nem csak megfelelnek az elvárásoknak, de sok esetben meg is haladják azokat” – mondta Martin Polák, a Prologis kelet-közép-európai regionális vezetője.

Vrba 2011 augusztusa óta dolgozik a Prologisnál. 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építőipar és projektmenedzsment területein. A Prologist megelőzően fejlesztési és projektmenedzseri feladatokat látott el a VGP NV ipari fejlesztő vállalatnál a cég csehországi, szlovákiai, magyarországi és romániai projektjeiben.

Kubanek 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a lengyelországi ipari projektek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése terén. Mielőtt a Prologishoz csatlakozott, a CBRE lengyelországi vállalatánál az építési tanácsadói részleg ipari szolgáltatási osztályának vezetőjeként a műszaki, beszerzési és kivitelezési folyamatokat irányította, valamint a Tebodin ipari igatlanfejlesztéseinek igazgatója volt.

Kelet-Közép-Európában a Prologis négy országban aktív, teljes portfóliója eléri a 4,5 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlanszolgáltatójának számít (2018. június 30-i adatok alapján).


Prologis