A megállapodások részletei:

•    11 900 négyezetmétert bérel a GEFCO Group logisztikai vállalat, és
•    1 800 négyezetmétert bérel a DB Schenker globális logisztikai vállalat, amely a parkban már eddig is bérelt területét bővítette ki az új megállapodással.

A jelenlegi két, és egy korábbi, a GEIS Group-pal kötött 8 900 négyzetméterről szóló megállapodással együtt a 7B épület 23 600 négyzetméterének már 96 százaléka ki van adva, az utolsó elérhető egység 1 000 négyzetméteres. A Prologis Park Bratislava, amely összesen 260 000 négyzetméter területű, ezzel elérte 99,7 százalékos kihasználtságot.

„Az egyik legfontosabb közép- és kelet-európai logisztikai csomóponttá váló pozsonyi piacon továbbra is remek lendületben zajlanak a bérbeadások” – mondta Martin Polák, a Prologis szenior alelnöke, valamint csehországi és szlovákiai képviselője. „Ez a két megállapodás is tükrözi az ügyfeleink részéről tapasztalható folyamatos keresletet az „A” osztályú logisztikai létesítmények iránt, amelyek támogatják vállalataik növekedését.”

A Prologis Park Bratislava egy modern disztribúciós park, amely jelenleg 10 épületből áll. A park Pozsony központjától 24 kilométerre, keletre található, 2 kilométerre Senec-től, és 16 kilométerre a nemzetközi repülőtértől, ideális helyen a hazai és nemzetközi logisztikai műveletekhez.

A Prologis vezető ipari-ingatlan szolgáltató Szlovákiában, három disztribúciós parkjának (Pozsony (Senec), Galanta (Gan) és Nove Mesto) összterülete eléri a 478 000 négyzetmétert.

 

Szezám