A Prologis a park nevét Prologis Park Prague Airport-ra változtatja. A33 hektáros területfejlesztési potenciálja 132 300 négyzetméter.

A Prologis Park Prague Airport ideális helyen, az R6-os autópálya hetes kijáratánál található, 5 percre a prágai Václav Havel repülőtértől, három percre a prágai körgyűrűtől, és 10 percre a D5-ös, Prágát Pilsennel és Németországgal összekötő autópályától.

„Ez a park fontos kiegészítője a Prologis prágai és Prága körüli portfóliójának, amely terület kiváló elhelyezkedése és elérhetősége miatt egyre gyorsabban válik fontos közép-európai kereskedelmi csomóponttá” – mondta Martin Polak, a Prologis csehországi és szlovákiai képviselője. „A Prologis örömmel kínálja ezentúl ezt a kiváló szállítmányozási kapcsolatokkal rendelkező területet, amely megfelel ügyfeleink magas minőségű disztribúciós létesítmények iránti igényeinek.”

„Ahogy az ipari ingatlan területen fokozódik az aktivitás, és a fejlesztők ismét nagyon aktívak, úgy döntöttünk, hogy logisztikai parkunk fennmaradó részét egyetlen fejlesztőnek adjuk el” – tette hozzá Marie Passburg, a Skanska Property Czech Republic elnöke.

A tranzakció során a Prologis képviselője a Colliers International ingatlanügynökség volt.

 

Prologis