A ČERVA, az önvédelmi felszerelések nagykereskedése és gyártója lesz a második bérlő a Prologis Park Prague-Airport területén, a nemrég megkezdett 30 000 négyzetméteres spekulatív fejlesztés után. Az épület modern keresztdokkoló létesítménnyel és a rakodáshoz külső oldalrámpával is el lesz látva.

„Mivel hat éve szorosan együtt dolgozunk a Prologis-szal a régióban, hiszünk ebben a bővítésben és tudjuk, hogy a Prologis kiváló minőségű létesítményt ad majd át, a specifikus igényeinkre szabva”- mondta Albert Giliaev a ČERVA elnöke.

„Örömünkre szolgál, hogy a ČERVA választása ránk esett, és felépíthetjük korszerű disztribúciós központjukat a Prologis Park Prague Airport területén” – mondta Martin Polák, a Prologis alelnöke, valamint csehországi és szlovákiai képviselője. „A nemrégiben megvásárolt területen máris indulhat a második fejlesztés, ami igazolja, hogy a park kiváló elhelyezkedése miatt a kereskedelmi fejlesztések egyik legvonzóbb központja lesz a régióban.”

A Prologis Park Prague Airport az R6-os autópálya hetes kijáratánál található, öt percre a prágai Václav Havel repülőtértől, három percre a prágai körgyűrűtől, és 10 percre a D5-ös autópályától, amely Prágát Pilsen-nel és Németországgal köti össze.

A Prologis, amely körülbelül 3,7 millió négyzetméteres logisztikai és disztribúciós-terület portfóliójával a régió öt országában (Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia és Románia) aktív, vezető disztribúciós-létesítmény üzemeltető Közép- és Kelet-Európában (2014. június 30-i adatok szerint).

Szezám