Elkötelezettek vagyunk munkatársaink egészségének megőrzése iránt, ezért két magyarországi parkunkban minden dolgozó számára ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokat biztosítottunk, és hamarosan két további szűrést végzünk el majd a többi parkunkban is.

Júniusban egészségügyi szűrőbuszok érkeztek a Prologis Park Budapest-Harborba és a Prologis Park Budapest-Szigetbe. Előbbiben a hónap elején három nap alatt 231-en regisztráltak a szűrővizsgálatokra, utóbbiban pedig összesen 227-en.

Ez azt jelenti, hogy magyarországi egészségügyi szűrőprogramunkon eddig összesen 458 ember vett részt. A kezdeményezés hamarosan az ország további két parkjában, a Prologis Park M1-Pátyban és Prologis Park Gyálban is elérhető lesz.

A vizsgálatok végeztek szívterheléses tesztet, a légzésfunkciós tesztet és a melanóma szűrést is. Az ügyfelekkel együttműködve a parkokban dolgozók vizsgálata zökkenőmentes volt, csupán egy gyors és egyszerű szünetet igényelt a munkanapjukban.

"A parkjainkban dolgozó munkatársak egészsége kiemelten fontos számunkra" - hangsúlyozta Andrelli Szilvia, a Prologis ingatlan- és ügyfélélményért felelős igazgatója. "Mivel tudjuk, hogy mennyire egy-egy szűrővizsgálatra nehezen találnak időt az emberek, úgy döntöttünk, hogy házhoz hozzuk a lehetőséget munkatársaink számára. Nagyszerű volt látni, hogy ilyen sokan vettek részt a szűréseken, és szeretnénk köszönetet mondani az orvosi csapatnak, akik hat nap leforgása alatt ilyen sok embert tudtak megvizsgálni."

Az egészség és a jólét biztosítása is része széles körű törekvésünknek, amellyel a Prologis parkok a munkavégzés kellemes terévé válhatnak. Pozitív és gondoskodó légkör kialakításával segítjük ügyfeleinket abban, hogy ne csak megnyerjék a lehető legjobb munkaerőt, hanem meg is tarthassák őket.

Az egészségügyi és biztonsági intézkedések mellett ez azt is jelenti, hogy PARKlife™ kezdeményezésünk keretein belül további zöldterületeket, és így számos kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket teremtünk meg. A grillezőhelyek, sportpályák, szabadtéri edzőpályák amellett, hogy közösség összekovácsoló erővel bírnak, ösztönzik parkjaink dolgozóit, hogy szabadidejükben pihenhessenek vagy akár mozoghassanak.

Elsősorban az emberekre figyelünk, így a magyarországi egészségügyi ellenőrzések által segíthettünk abban, hogy több százan magabiztosabbnak és elégedettebbnek érezhessék magukat. Legyen szó akár a parkjainkban megfelelő és biztonságos sportolási és kikapcsolódási lehetőségekről, akár arról, hogy az egészséget tartjuk szem előtt, a jólét megteremtése...

 

Prologis