A minősített épületek:
•    BREEAM „Excellent” minősítést kapott a Prologis Park Prague-Airport DC1, egy 30 000 négyzetméteres spekulatív épülete,
•    BREEAM „Excellent” minősítést kapott a Prologis Park Prague-Jirny DC7, egy 12 350 négyzetméteres igényre szabott (BTS) gyártócsarnok, amelyet a Demoautoplast részére építettek,
•    BREEAM „Very Good” minősítést kapott a Prologis Park Prague-Airport DC2, egy 32 100 négyzetméteres igényre szabott (BTS) létesítménye, amelyet a Červa, egy önvédelmi eszköz nagykereskedés részére alakítottak ki, és
•    BREEAM „Good” minősítést kapott a Prologis Park Prague-Jirny DC5, egy 31 730 négyzetméteres igényre szabott (BTS) épülete, amelyet a Mall.cz online fogyasztási elektronikai cikk kereskedés részére alakítottak ki.
Az épületek kivitelezése szigorú irányelvek alapján történt a környezetük, és a dolgozók védelme érdekében. Mind a négy épület innovatív, alacsony környezeti terhelést jelentő alapanyagokból épült, energiatakarékos fűtési rendszerrel, amely csökkenti az üzemeltetés költségeket és növeli az ügyfelek hasznát.

„A hosszú távú költségtakarékosság és a lehető legkisebb környezeti terhelés a két legáltalánosabb kritérium, amelyet a régióban építeni vagy bérelni tervező ügyfeleink ma megkövetelnek” – mondta Bellák Balázs, a Prologis régiós projektmenedzsment vezető alelnöke. „A BREEAM minősítések, köztük a csehországi „Excellent” besorolások megerősítik a Prologis elkötelezettségét a legmagasabb minőségi követelményekés a környezet védelme iránt.”

A Prologis Park Prague-AirportDC2 és a Prologis Park Prague-Jirny DC7 és DC5 épületei esetében a Goldbeck volt a generálkivitelező, a Prologis Park Prague-Airport DC1 esetében pedig a HSF System. Mind a négy projekt fenntarthatósági tanácsadója az ARCADIS CZ volt.

A Prologis Park Prague-Airport33 hektáros területen jelenleg két épületből áll, teljes fejlesztési potenciálja eléri a 63 000 négyzetmétert. A park öt percre található a Václav Havel prágai repülőtértől, a D5-ös autópályán kiváló kapcsolattal rendelkezik az országos és nemzetközi közlekedési és kereskedelmi útvonalakhoz.

A Prologis Park Prague-Jirny egy modern disztribúciós park, amely jelenleg 266 000 négyzetméternyi területet foglal magába. A park húsz kilométerre található Prága határától keletre, közvetlen kapcsolattal a D11-es autópályához, amely hatékony disztribúciót tesz lehetővé a hazai piacokon és szomszédos országokban egyaránt.
A Prologis az egyik vezető disztribúciós-létesítmény szolgáltató Csehországban, több mint 952 000 logisztikai és ipari területtel (2015. június30-i adatok szerint).