A bérleti szerződést csupán két hónappal az épület átadását követően már megkötötték.

A Building 15-öt az ügyfél disztribúciós központként fogja használni, ahonnan könnyedén kiszolgálható a kelet-közép-európai (KKE) régió és Ausztria is, köszönhetően a park ideális elhelyezkedésének. A tranzakciót a CBRE segítette.

„A jelenlegi tranzakció is mutatja, hogy a parkunkban elérhető ipari területek iránt továbbra is erős a kereslet. Az ügyfelek előnyben részesítik a kiváló megközelíthetőségű helyszínt , valamint az infrastruktúra magas minőségét, amelyet a Prologis biztosít számukra,” – mondta el Martin Stratov, a Prologis szlovákiai bérbeadásért és fejlesztésért felelős menedzsere.

A Prologis Park Bratislava jelenleg 16, összesen 345.000 négyzetméteres, gyártást és logisztikai tevékenységet kiszolgáló épületből áll, egyben a Prologis legnagyobb parkja a kelet-közép-európai portfólióban, további 66.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal. A park Szenc városától kettő, a nemzetközi reptértől 16, Pozsony központjától pedig 24 kilométerre keletre fekszik.

A Prologis a maga több mint 530.000 négyzetméternyi logisztikai és ipari területével Szlovákia vezető ipari ingatlan szolgáltatója (2017. március 31-i adatok alapján).

 

ProLogis