„Minden szempontból az irányelveinknek megfelelően alakították ki az új épületet, amely fő elosztóközpontunkká válik a régióban,” – mondta Grzegorz Ćwik, az Agata ügyvezetője. „Nagy örömünkre szolgált, hogy a Prologis a piaci standardokat felülmúló új tűzoltórendszer kiépítését ajánlotta, amely fokozott védelmet nyújt termékeinknek.”

Az új “A” osztályú épületben a fenntarthatóságot támogató innovatív megoldásokat is alkalmaztak, mint például az energiatakarékos LED világítás tartószerkezethez történő igazítása, ami lehetővé teszi az ügyfél számára a raktártér rugalmas kialakítását. A legújabb, okos fogyasztásmérő rendszerek segítik az energiafelhasználás optimalizálását az épületben, és további költségcsökkentésre teremtenek lehetőséget.

„A legjobb minőségű logisztikai helyszínek iránt továbbra is nő a kereslet Közép-Lengyelországban,” – mondta Paweł Sapek, a Prologis lengyelországi ügyvezetője. „Sok sikert kívánunk az Agata-nak a Prologis Park Piotrków II területén, amely a jövőbeni növekedést is lehetővé teszi számukra.”

A Prologis Park Piotrków II jelenleg két, összesen 59.700 négyzetméteres épületből áll, Piotrków Trybunalski külvárosi részén, 40 kilométerre a közép-lengyelországi piac központjától, Łódźtól. A park két fontos kereskedelmi útvonal csomópontjában található: az A1/E75 autópálya Észak- és Dél-Lengyelországot, a 8/E67 gyorsforgalmi út pedig Prágát és a sziléziai agglomerációt, valamint Varsót köti össze Białystokkal és Vilniusszal.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfóliója eléri a 4.6 millió négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlanszolgáltatójának számít (2017. március 31-i adatok alapján).

 

ProLogis